ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΕΛ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χόρτασαν ποδόσφαιρο στο Ομορφοχώρι

* ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2011 23:24 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:41
Ποδοσφαιρική πανδαισία χθες το πρωί στο γήπεδο Ομορφοχωρίου, όπου διεξήχθησαν τρεις φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ προπαιδικών και παιδικών τμημάτων υποδομής της Α.Ε.Λ. και της Νίκης Βόλου. Ενώπιον δεκάδων θεατών και από τις δύο γειτονικές πόλεις, οι μικροί «άσοι» των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα –σε απολύτως αθλητικά πλαίσια- για το γόητρο και τη φανέλα των ιστορικών σωματείων τους. Οι αναμετρήσεις χαρακτηρίστηκαν από το πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα και το πάθος των ποδοσφαιριστών που απέδειξαν ότι «το μέλλον είναι εδώ» και ανανέωσαν το ραντεβού για τη φιλική ρεβάνς στη Νέα Ιωνία Βόλου.
Για την ιστορία, η Νίκη Βόλου επικράτησε στις αναμετρήσεις των γεννηθέντων το 1997 και το 2000 με σκορ 1-2 και 1-4 αντίστοιχα, ενώ η Α.Ε.Λ. κέρδισε την αναμέτρηση των 99άρηδων με σκορ 2-0. Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί το γεγονός, ότι οι προπονητές των τριών ομάδων της Α.Ε.Λ. κ. Ν. Βλαχούλης, Γ. Βασιλείου και Κ. Τσότσος παρέταξαν διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. Διαιτητής των αναμετρήσεων ο ακριβοδίκαιος Βασίλης Δικόπουλος.
ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΩΝ
Η «Αθλητική Ένωση Λάρισας - Α.Ε.Λ. 1964» εξάλλου, ενημερώνει ότι τα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος στην Θύρα 3 του Αλκαζάρ θα λειτουργούν για εγγραφές και πληροφορίες καθημερινά από 5 έως 7 μ.μ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass