ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Τρία μετάλλια για τον ΠΓΣ Λάρισας

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2011 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:39
 Με τρία μετάλλια και αρκετές διακρίσεις, επέστρεψαν οι αθλητές και αθλήτριες του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας από τα τοπικά πρωταθλήματα Κεντρικής Ελλάδος ορεινής ποδηλασίας και Δρόμου που έγιναν σε Τρίκαλα και Βόλο αντίστοιχα το περασμένο Σαββατοκύριακο, στις κατηγορίες ΜΙΝΙ – ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ.
Στο τοπικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας, στην κατηγορία ΜΙΝΙ ο Καρατσιβής Παναγιώτης κατέλαβε τη 2η θέση, ο Δοξαράς Ευάγγελος την 4η θέση και η Τσάτσαβου Γεωργία την 7η θέση. Στους ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (κοινή κατάταξη) ο Χελιδώνης Δημήτριος πήρε την 3η θέση, η Τσοπούρογλου Σοφία την 4η, ο Τσάτσαβος Σταύρος την 9η και η Βαρεταίου Χρυσάνθη την 11η θέση.
Στο τοπικό πρωτάθλημα Δρόμου στην κατηγορία ΜΙΝΙ ο Καρατσιβής Παναγιώτης κατέλαβε τη 2η θέση, η Τσάτσαβου Γεωργία την 5η και ο Δοξαράς Ευάγγελος την 6η θέση. Στους ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (κοινή κατάταξη) ο Χελιδώνης Δημήτριος κατέλαβε την 4η θέση, η Τσοπούρογλου Σοφία την 5η, ο Τσάτσαβος Σταύρος την 6η, η Βαρεταίου Χρυσάνθη την 8η θέση και ο Ρίζος Σωτήριος τη 10η θέση.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές-τριες για τις επιτυχίες τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν στις δύο συνεχόμενες διοργανώσεις σε διαφορετικά αγωνίσματα και πόλεις. Επίσης το Δ.Σ. ευχαριστεί του χορηγούς του Συλλόγου, το κατάστημα ποδηλάτων «ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ» Γώγος Πέτρος και το BOSCH CAR SERVICE Υγραεριοκίνηση Τσάκαλου-Τσιούτσια.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass