Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Η Δράμα και το... δράμα

* ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ * Η ΕΟΚ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2011 2:26 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:38
Από το ντόμινο της «αδυναμίας συμμετοχής» δεν γλίτωσε φυσικά και η Ολυμπιάδα Λαρίσας. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ που για το Κύπελλο Ελλάδας ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει στη Δράμα την Κυριακή τους τοπικούς Τιτάνες, δεν θα ταξιδέψει καθώς δεν έχει ούτε για τα... ναύλα.
Δεν είναι η μόνη ομάδα στην Ελλάδα όμως και όπως όλα δείχνουν έτσι θα κινηθούν όλες οι ομάδες που είναι να ταξιδέψουν εκτός της πόλης τους για λόγους που δεν κρίνουν πως είναι σημαντικοί (βλ. κύπελλο). Κομοτηνή, Αμαρυλλίς, Νίκη Λευκάδας, ΠΑΟΚ Δυτικής Μακεδονίας στις γυναίκες αλλά και ΑΕΚ, Άργος, Πανελλήνιος στους άνδρες έπραξαν το ίδιο.
Τα μόνα παιχνίδια που διεξάγονται είναι αυτά που περιλαμβάνουν αντιπάλους από την ίδια πόλη. Αν προσέξετε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2011-2012 είναι για την Κυριακή.
ΑΕ Ν. Κηφισιάς - ΑΕΟ Πρωτέας Β. (Γήπ.: Ν. Κηφισιάς)
ΑΟ Ελληνικού - ΓΣ Αγ. Παρασκευής (Γήπ.: Αργυρούπολης)
Παναθλητικός ΣΦΣ - ΑΕΣΝ Μ. Αλέξανδρος Εχ. (Γήπ.: Συκεών).
Καμία ομάδα δεν θα χρειαστεί να μετακινηθεί και γι’ αυτό θα παίξουν. Οι υπόλοιποι θα περιμένουν την επόμενη σεζόν για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.
«ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ»...
Όλα αυτά συμβαίνουν φυσικά για τον απλούστατο λόγο πως η Ελληνική Ομοσπονδία της Καλαθοσφαίρισης δεν δίνει πλέον χρήματα για τις μετακινήσεις. Για μια μετακίνηση ομάδας από τη Λάρισα στη Δράμα θα έπρεπε να καταβληθούν περίπου 700 ευρώ αλλά τώρα η Ολυμπιάδα δεν έχει την πολυτέλεια να τα βάλει από την τσέπη της.
«Δεν μπορούμε να χαλάσουμε τόσα λεφτά για μια τέτοια διοργάνωση» τόνισε ο πρόεδρος της Ολυμπιάδας, Νίκος Γεωργόπουλος, στην «Ε» και συνέχισε: «Η ΕΟΚ μας έχει ξεχάσει και εμείς θα προσπαθήσουμε ό,τι μπορούμε να χαλάσουμε για το πρωτάθλημα με σκοπό να μην μηδενιστούμε και χάσουμε τη χρονιά. Εδώ καλά - καλά δεν έχουμε πάρει τα περσινά χρήματα, θα περιμένουμε τα φετινά; Είναι αστείο. Πέρυσι χαρακτηριστικά πήραμε από τις μετακινήσεις μόνο των 4 αγώνων. Τα υπόλοιπα ακόμα τα κλαίμε...».
Η Ολυμπιάδα φέτος μετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν μετά τον υποβιβασμό της από την Α1 Εθνική. Στον πρώτο αγώνα είχε κερδίσει την Πράσινη Γωνιά στο κλειστό του Αλκαζάρ και η φωτογραφία ίσως έχει... συλλεκτική αξία, καθώς ήταν ο πρώτος και τελευταίος (για κάτι φυσικά που δεν ευθύνεται η ομάδα) αγώνας κυπέλλου για φέτος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass