ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΩΤΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ 1-0

Φιλική νίκη πέτυχε ο Οικονόμος

* ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2011 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:38
 Δυνατό φιλικό παιχνίδι διεξήχθη χθες στο γήπεδο του Πετρωτού Τρικάλων ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 1-0.
Το γκολ του Οικονόμου σημείωσε ο Γασπαράτος στο 59΄ ύστερα από πάσα του Καράμπελα. Η ομάδα της Τσαριτσάνης είχε ακόμη δυο δοκάρια με τους Τσιανάκα και Μαντζούνη.
Άλλες καλές φάσεις στο παιχνίδι σημειώθηκαν στο 15΄ με τον Μαντζούνη να αστοχεί, ύστερα από λάθος αμυντικού παίχτη του Πετρωτού, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της γηπεδούχου ομάδας, στο 19΄ ο Χριστοδούλου για το Πετρωτό επιχείρησε άστοχο σουτ πάνω στο Γκικούδη, στο 22΄ από φάουλ του Λιλολάρι ο Μαντζούνης έπιασε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ, στο 23΄ δυνατό σουτ του Κέρη πέρασε ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Νικολαΐδη, στο 37΄ πάλι ο Χριστοδούλου με σέντρα-σουτ από αριστερά έστειλε την μπάλα άουτ, στο 43΄ ο Μαντζούνης έπιασε κεφαλιά από πάσα του Καράμπελα και πάλι η μπάλα δεν βρήκε στόχο, στο 47΄ ο Τεντολούρης Απ. με απευθείας χτύπημα κόρνερ δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκικούδη, ο οποίος απέκρουσε αποτελεσματικά την μπάλα, σώζοντας την εστία του, στο 70΄ μετά από έξοχο συνδυασμό των Μπαλή και Γασπαράτου, ο τελευταίος δεν κατάφερε να πλασάρει επιτυχώς τον τερματοφύλακα του Πετρωτού, στο αμέσως επόμενο λεπτό (71΄) ο Τεντολούρης Απ. σούταρε συρτά από δεξιά και ο Γκικούδης σωστά τοποθετημένος απέκρουσε την μπάλα και στο 89΄ ο Τσακνής έβγαλε πάσα στον Χριστοδούλου με τον δεύτερο να σουτάρει και τον Γκικούδη να αποκρούει επιτυχώς για άλλη μια φορά.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Κρίκκης Γιάννης (παλαίμαχος διαιτητής) με βοηθούς τους κ. Πελεκάνο Γιάννη και Τανάγια Μιχάλη του συνδέσμου Τρικάλων.
Οι προπονητές των δυο ομάδων Κ. Κολομητρούσης και Γ. Καλτέκης δήλωσαν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες τους, περιμένοντας ωστόσο περισσότερα θετικά στοιχεία μέχρι την έναρξη των επίσημων παιχνιδιών. Έκριναν ως δίκαιο το αποτέλεσμα του αγώνα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Κολομητρούσης Κώστας.): Νικολαΐδης, Παπαγιαννόπουλος, Ευαγγέλου, Πολύζος Απ., Πολύζος Θ., Τασιόπουλος, Σπυρόπουλος, Τεντολούρης Δ., Τεντολούρης Απ., Χριστοδούλου, Νούλας. Έπαιξαν ακόμη οι Ζαφείρης, Κόκκινος, Νάτσης, Στάθης, Τσακνής, Νταντάλας, Καρκαντάς
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Καλτέκης Γιώργος): Γκικούδης, Λιόλιος, Πούτας, Φλώρος, Τσιανάκας, Λιλολάρι, Κέρης, Καράμπελας, Μαντζούνης, Καραγιάννης, Κουλτσιάκης. Έπαιξαν ακόμη οι Μπαλής, Μπλέντι, Κορομπίλιας, Οικονόμου, Βούλγαρης, Γασπαράτος, Παπακωνσταντίνου , Levnaits.
*Τον αγώνα παρακολούθησαν με σχεδόν βροχερό καιρό, περισσότεροι από 50 φίλαθλοι ανάμεσα στους οποίους βρέθηκαν οι πρόεδροι των δυο ομάδων Ζαχόπουλος Χρήστος και Τόλιος Γιάννης καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων Μπουτζιώλης Αθανάσιος(φωτ.).
*Ικανοποιημένοι δήλωσαν οι άνθρωποι του Οικονόμου από τη φιλοξενία της Τρικαλινής ομάδος και δόθηκαν εκατέρωθεν ευχές για καλή πορεία των συλλόγων στα πρωταθλήματα των κατηγοριών που αγωνίζονται, όταν αυτά με το καλό ξεκινήσουν.
*Ο Οικονόμος το ερχόμενο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου θα μεταβεί στην Κοζάνη όπου θα δώσει άλλο ένα φιλικό παιχνίδι με την ΠΑΕ Κοζάνη, που υποβιβάστηκε στην Δ΄ Εθνική.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass