ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

Καλός στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Τύρναβος 2005

* Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΕΡΔΙΣΕ 1-0

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2011 0:31 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:37
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Καλή παρουσία για ένα ημίχρονο είχε χθες στο δημοτικό στάδιο της πόλης ο Τύρναβος 2005, ο οποίος ηττήθηκε από τον ανώτερο Πιερικό, με σκορ 1-0.
Η τυρναβίτικη ομάδα στη φιλική αυτή αναμέτρηση, κοντράρισε σαν ίσος προς ίσο τον αντίπαλό της στο πρώτο μέρος και έδειξε καλά στοιχεία.
Στην επανάληψη το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Κατερίνης ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και με κορυφαίο παίκτη του τον Αργεντίνο Πέντα, κέρδισε το ματς και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα.
Το κέρδος για τον Τύρναβο 2005 και αυτή την φορά όπως και στο φιλικό με τον Αμπελωνιακό, ήταν δυο νέα παιδιά ο Νίκος Τσούκαλος που στο πρώτο ημίχρονο είχε εξαιρετική παρουσία και ο γκολκίπερ Κώστας Γούπος, που έκανε θαυμάσιες αποκρούσεις στα 25’ που αγωνίσθηκε.
Ακόμη όμως η ομάδα του Τυρνάβου χρειάζεται δουλειά και να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες υπάρχουν και γνωρίζει περισσότερο από τον καθένα ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας, που δοκίμασε διάφορα σχήματα.
Το γκολ που έκρινε τον χθεσινό αγώνα πέτυχε στο 55’ ο Κουτσοσπύρος, που δέχθηκε... μαγική μπροστινή μπαλιά από τον Πέντα και πλάσαρε σωστά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν δυνατό και είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.
Από σέντρα του Λάππα στο 15’ προ του Τζέκου έδιωξε με κεφαλιά την μπάλα σε κόρνερ ο Πέτρου, ενώ στο 18’ σε φάουλ του Μπλαζέφσκι, ο Καραναστάσης με υπερένταση απέκρουσε την μπάλα.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48’ , σε δυνατό σουτ του Τσούκαλου ο Καρακούτσης δεν αιφνιδιάσθηκε και στο 55’ ο Κουτσοσπύρος έκανε το 0-1.
Από κει και πέρα ο Πιερικός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και στο 67’ ο Μπλαζέφσκι επιχείρησε το μακρινό σουτ, αλλά ο Γούπος με τα πόδια απέτρεψε ένα δεύτερο γκολ, σε βάρος της ομάδας του.
Στο 71’ σε φάουλ του Ιακωβάκη η μπάλα πέρασε άουτ, στο 72’ σε σουτ του Χατζηζήση από τα δεξιά ο Γούπος και πάλι απέκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα, στο 74’ σε κοντινό σουτ του Κουτσοσπύρου ο Σιάτρας με κεφαλιά έδιωξε την μπάλα και στο 78’ από ασίστ του Πέντα,ο Θάνος από δεξιά επιχέιρησε την σέντρα και στην εξ’ επαφής κεφαλιά του Καμινιώτη, η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ακολούθως στο 85’ σε σουτ του Κουβελά ο Κοντέων απέκρουσε με κεφαλιά την μπάλα και στο 86’ είχαμε διπλή σωτήρια επέμβαση σε διαδοχικά σουτ των Κουτσοσπύρου και Θάνου.
* Τον αγώνα διηύθυναν με επιτυχία ο Τζήλος που είχε συνεργάτες τους Παπαδημητρίου, Καραμπούλα, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Ηλίας Αναστασίου.
Στο 19’ από μαρκάρισμα του Χατζηζήση ο Σουλίδης βρέθηκε στο έδαφος και το ίδιο έγινε στο 32’ με τον Γκουγλουλιά από μαρκάρισμα του Κώστα Σκούπρα.
Και στις δυο περιπτώσεις ζητήθηκαν πέναλτι εκατέρωθεν, όμως ο νεαρός ρέφερι ήταν πολύ κοντά και θεώρησε ότι δεν υπήρχε παράβαση.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Μιχάλης Ζιώγας): Καραναστάσης (65’ Γούπος), Σκούπρας Κ. (53’ Αλεξίου), Τσορμπατζίδης (65’ Σκούπρας Βασ.), Νόνης, Γεωργαντζιάς (46’ Σιάτρας), Μάγγος Αθ. (88’ Μπαχτσιβάνος), Λάππας (46’ Κουβελάς), Ιακωβάκης (73’ Μεζίνι), Σουλίδης (46’ Διαμαντίδης), Τζέκος (46’ Κράββαρης), Τσούκαλος (61’ Διβανές)
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαντζιτζόγλου (90’ Καλαγκάνης), Πέτρου (46’ Κοντέων), Δήμου, Ιντζόγλου (90’ Τσικαδέρης), Περουτζίνι (57’ λ.τ.Πουρσανίδης), Κωνσταντινίδης (46’ Κουτσοσπύρος), Κόιτς (46’ Πέντα), Μπλαζέφσκι (70’ Καμινιώτης), Γκουγκουλιάς (57’ Θάνος)
* Τον αγώνα παρακολούθησε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, ο κ. Αστέριος Ροντούλης.
* Στις 2 Οκτωβρίου ενδέχεται να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι στον Τύρναβο με τον Α.Ο.Περιστερίου (ομάδα Δ’ Εθνικής) και θα γίνει αδελφοποίηση των δυο δήμων.  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass