Ο Ν.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ ΠΟΛΟ

Πήρε Μιμίδη, γύρισε ο Μερκουριάδης

* ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2011 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:35
Τις δύο πρώτες της κινήσεις για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε η ομάδα πόλο του Ν.Ο.Λ. Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας, που φέτος θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία (μετά από δύο συνεχόμενες σεζόν στην Α1), σύμφωνα με πληροφορίες απέκτησε τον Μιχάλη Μιμίδη, ενώ κατάφερε να φέρει πίσω και τον Παύλο Μερκουριάδη.
Ο Μιχάλης Μιμίδης είναι ένας νέος αθλητής πράγμα που δείχνει πως ο Ν.Ο.Λ. βάζει βάσεις για το μέλλον. Είναι 21 χρονών και έρχεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα αποκλειστικά για πόλο. Παίζει στην περιφέρεια και μέχρι πέρυσι άνηκε στο ρόστερ της Χίου. Από τη στιγμή όμως που οι νησιώτες κάνουν ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1, ο νεαρός δεν χωρούσε σε αυτό και κινήθηκε διαφορετικά. Είναι αδερφός του Στέλιου Μιμίδη, του πολύ γνωστού πολίστα, αλλά και αυτός έχει αρχίσει να κάνει το δικό του όνομα. Ήδη έχει περάσει από τις μικρές εθνικές ομάδες και τα σχόλια που τον ακολουθούν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.
Ο Άγγελος Μερκουριάδης μετά από ένα χρόνο επιστρέφει στην πόλη της Λάρισας. Ο έμπειρος αμυντικός ήταν τόσο με τον Όμηρο Ευστρατιάδη, τον Νίκο Βλαζάκη όσο και με τον Μίρο Τρούμπιτς στην πρώτη σεζόν στην Α1 Εθνική κατηγορία που η ομάδα λίγο έλειψε να βγει Ευρώπη. Πέρυσι ο παίκτης αγωνιζόταν στο Αργοστόλι.
ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Ο προπονητής Κώστας Γαλανόπουλος έχει ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις με κάποιους από τους παίκτες που θα αποτελέσουν το ρόστερ της φετινής ομάδας. Κουλουκτσής, Γκρέμηλας, Γαλανός, Λύκαρης, Άγγελος Μερκουριάδης, Μιχάλης Μιμίδης, Παπαδόπουλος Τριαντάφυλλος, Μπεζιλιώτης Θανάσης, Παπαδογιάννης Γιώργος, Θοδωρής Νούσιος, Κόκκινος, Οικονόμου, Αλεξανδρής, Στεργίου Γιώργος, Δανιήλ Θάνος, Ζαφειρίου Γιώργος, Ιωακείμ Σωτήρης, Κεδράς και Θεοδωρόπουλος Τάσος είναι οι παίκτες που μπορεί να χρησιμοποιήσει για τη φετινή σεζόν.
Ωστόσο υπάρχει ένα ερωτηματικό για τη θέση του τερματοφύλακα καθώς όλα είναι ανοιχτά. Τα δεδομένα του καλοκαιριού ήταν πως ο Θοδωρής Νούσιος θα επέστρεφε στην Λάρισα από την Πάτρα. Όμως οι συζητήσεις άρχισαν να παίρνουν άσχημη τροπή αλλά τις τελευταίες ημέρες οι δύο πλευρές φαίνεται πως τα βρήκαν. Παίκτης της ομάδας είναι και ο 3ος παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών -στο πρόσφατο πρωτάθλημα στο Βόλο- Γιώργος Παπαδογιάννης αλλά ακόμα κανείς δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει στην ομάδα. Όσον αφορά στον τρίτο (ηλικιακά) τερματοφύλακα Θανάση Παπαδογιάννη οι αυξημένες του φετινές υποχρεώσεις με το Λύκειο ίσως τον κρατήσουν λίγο μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα. Όμως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Ριέκα, όπου με την Εθνική ομάδα των Εφήβων προκρίθηκε στους οκτώ του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Στις 21 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο «LONDON» στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων πόλο της αγωνιστικής περιόδου 2011-12, της Α1 Ανδρών και Γυναικών, καθώς και της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, όπου θα συμμετάσχει και ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass