ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Τουρνουά υπό το βλέμμα του «Βάσια»!

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2011 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:33
ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Γουργιώτη
Παρουσία ενός μεγάλου ποδοσφαιρικού θρύλου της χώρας, του Βασίλη Χατζηπαναγή, πραγματοποιήθηκε στην Αγιά τουρνουά ποδοσφαίρου, το οποίο διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Αγιώτικου Πανηγυριού και της 16ης Γιορτής Μήλου.
Το τουρνουά έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο της κωμόπολης με τη συμμετοχή του τοπικού Δωτιέα, του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, της Δήμητρας Αγιάς και του Ηρακλή Ομολίου.
Το εναρκτήριο λάκτισμα, εν μέσω χειροκροτημάτων απ’ όσους βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου, δόθηκε από τον «Βάσια», έναν άνθρωπο, ο οποίος έγραψε τη δική του, με χρυσά γράμματα, ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Οι αγώνες ήταν 45λεπτοι με τον Δωτιέα να επικρατεί του Φιλοκτήτη με 1 – 0, τη Δήμητρα του Ηρακλή με 7 – 0 και, εν συνεχεία, στον τελικό η Δήμητρα να επιβάλλεται του Δωτιέα με 4 – 3 στα πέναλτι (1 – 1 ο κανονικός αγώνας) και να στέφεται δίκαια τροπαιούχος ομάδα του τουρνουά.
Οι απονομές των κυπέλλων προς τις ομάδες που συμμετείχαν έγιναν από τον δήμαρχο Αγιάς κ. Αντώνιο Γκουντάρα, τον επίτιμο πρόεδρο του Δωτιέα κ. Παναγιώτη Καραβασώνη και τους δημοτικούς συμβούλους Αγιάς κ. Γιάννη Αργυρούλη και Νικόλαο Στάθη. Τους αγώνες παρακολούθησαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αντώνης Μπελιάς και Κυριάκος Πατσάς.
Ο δήμαρχος, ο οποίος παρακολούθησε το τουρνουά πλάι στον Βασίλη Χατζηπαναγή, δήλωσε στην «Ε» ιδιαίτερα χαρούμενος για το ότι «ένας τόσο μεγάλος παίκτης, παλαίμαχος πια, των ελληνικών γηπέδων, με τόσο μεγάλη ιστορία πίσω του, παρευρέθηκε στο τουρνουά της Αγιάς», ανέφερε πως έδωσε το «παρών» και στις βραδινές εκδηλώσεις της Κεντρικής πλατείας, έζησε τον παλμό και τη ζωντάνια του Αγιώτικου Πανηγυριού και ξεναγήθηκε στην ευρύτερη περιοχή. «Επιθυμία όλων μας» είπε «είναι να τον φιλοξενήσουμε ξανά σύντομα στην πόλη μας».
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass