ΣΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗ ΡΑΧΟΥΛΑ

Με νίκη 4-2 ξεκίνησε τη χρονιά ο Α.Ο. Κοιλάδος

ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2011 20:49 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:32
 Με τη φιλική αναμέτρηση επί της Ραχούλας ξεκίνησε τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Α. Ο. Κοιλάδος και με νίκη μάλιστα με 4-2.
Την περασμένη Τετάρτη (31/8) η ομάδα της Κοιλάδας άρχισε τη νέα σεζόν πραγματοποιώντας στην έδρα της φιλική αναμέτρηση με τη γειτονική ομάδα της Ραχούλας.
Προπονητής της Α. Ο. Κοιλάδας είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής Ιωάννης Παπαναστασίου από τη Λάρισα, ο οποίος και φιλοδοξεί να προβιβάσει την ομάδα με σκληρές προπονήσεις και νέα πρόσωπα
Στον αγιασμό που τελέστηκε πριν την έναρξη του αγώνα έδωσαν τον «παρών» και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Κοιλάδας Τανταλίδης Ιωάννης, Ρόκας Γεώργιος, Δρογούδης Χρήστος, Τσιτουρτζής Ιωάνννης, Κερμελίδης Ιωάννης, ο Σαρούδης Σταύρος και ο Χαρίλαος Στάθης πρώην τερματοφύλακάς της το 1951.
Επίσης το διοικητικό συμβούλιο της Α. Ο. Κοιλάδας με πρόεδρο, τον Τσιτουρτζή Ιωάννη φιλοδοξούν για τη νέα χρονιά να έχουν πάντα νίκες ενώ ο γενικός αρχηγός της ομάδας Ρόκας Γεώργιος υπόσχεται πως δεν θα αφήσει καμία προπόνηση χωρίς σκληρή δουλεία, πειθαρχεία των παικτών και άψογη Διοικητική οργάνωση.
Σύμβουλοι της ομάδα είναι ο πρόεδρος της Κοινότητας Κοιλάδας Παναγιώτης Νατσίδης, ο Παύλος Γκαντούδης ο Πέτρος Ζορμπάς και ο Άκρον Καζάνι, πρώην ποδοσφαιριστής της Δυναμό Τιράνων, σήμερα και τα δύο του παιδιά παίζουν στην Α. Ο. Κοιλάδας.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Ραχούλας παρά την ήττα της έπαιξε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά η ενθαρρυντική της εμφάνιση και η άψογη συνεργασία των ποδοσφαιριστών ικανοποίησε τον φιλόδοξο και δυναμικό προπονητή της Αντώνη Μεταλούλη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass