ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-2

Φιλική νίκη πέτυχε η Α.Ε.Δήμου Νίκαιας

* ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2011 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:28
Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη προχθές το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της Νίκαιας, η τοπική ομάδα νίκησε τη φιλοξενούμενη Δήμητρα Γιάννουλης με σκορ 3-2.
Η ζέστη που επικρατούσε με την πολλή υγρασία, ήταν παράγοντες ανασταλτικοί στις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο. Δημιουργήθηκαν ωστόσο αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις αντίπαλες εστίες και σημειώθηκαν συνολικά πέντε τέρματα.
Ο διαιτητής της συνάντησης κ. Αντώνης Κορέστης αναγκάστηκε δυο φορές και διέκοψε προσωρινά τον αγώνα για να δροσιστούν με νερό οι ποδοσφαιριστές (είχε τη σύμφωνη γνώμη των δυο προπονητών).
Περίπου 40 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με εναλλαγή της κυκλοφορίας της μπάλας ένθεν κακείθεν.
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, η Γιάννουλη προηγήθηκε στο 14΄ με 0-1 όταν ο Τάσιος από δεξιά επιχείρησε μακρινό συρτό σουτ και νίκησε τον τερματοφύλακα της Νίκαιας Τσουβάρα. Στο 22΄ ο Γαρυφαλλόπουλος σέντραρε έξοχα στον Τριανταφυλλόπουλο και ο δεύτερος με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Από λάθος του αμυντικού Νεστορίδη στο 32΄, ο Γαρυφαλλόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας, κινήθηκε απειλητικά προς την εστία της Γιάννουλης και με πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μαστοροδήμου, βάζοντας μπροστά την ομάδα του με 2-1.
Στο 48΄ ο Μπαμπάλης πάσαρε από αριστερά στον Μπαρούτα Θ., εκείνος έβγαλε σέντρα στον Τούτσικα και ο επιθετικός της Γιάννουλης εύκολα σημείωσε το 2-2.
Το τελικό 3-2 σημειώθηκε στο 82΄ με πάσα του Ραμάι, την οποία με εύστοχο πλασέ μετέτρεψε σε γκολ ο Καραμάνης, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα της Νίκαιας.
Η Δήμητρα είχε ακόμη 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Μπαμπάλη στο 12΄, Γράμψα στο 25΄ και Τούτσικο στο 86΄, χωρίς όμως επιτυχή κατάληξη.
Η διαιτησία του κ Κορέστη Αντώνη με το βοηθό τον κ. Κουκλή Κων/νο ήταν πολύ καλή και ακριβοδίκαιη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ (Στεργιάδης Θόδωρος): Τζουβάρας, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Κανάκης, Σπανός, Βέργος, Σούλι, Ραμάι, Τριανταφυλλόπουλος, Γαρυφαλόπουλος, Βακάλης. Έπαιξαν και οι Μαγαζιώτης, Μέκρας, Κολομητρούσης, Γεωργόπουλος, Αετόπουλος, Καραμάνης και Τσαντίλης.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μιχαλές Γιάννης): Μαστοροδήμος, Μπουλμέτης, Μπαρούτας Ν., Νεστορίδης, Αγγελόπουλος, Τσίρμπης, Μπαμπάλης, Γράμψας, Τάσιος, Μπαρούτας Θ., Παπαδημητρίου. Έπαιξαν ακόμη οι Μαλισόβας, Τούτσικας, Δαούλας, Ζηρδέλης, Κουρούτσαλης, Τέλιος, Χατζηλιάδης Γ., Γκαλγκανόπουλος, Χατζηλιάδης Χ., Μπαρούτας Γ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass