ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ Γ. ΜΕ ΣΚΟΡ 1-0

Φιλική νίκη του Φαλανιακού

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2011 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:27
Φιλική αναμέτρηση, ενόψει της προετοιμασίας των ομάδων, διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο της Φαλάνης με αντιπάλους τον τοπικό Φαλανιακό και τη Δήμητρα Γιάννουλης, 2 σωματεία που θα βρεθούν αντίπαλα στο Α’ τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λάρισας και θα προσελκύσουν κατά το πώς αναμένεται το ενδιαφέρον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Οι 40 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, κάτω από έντονα ζεστό καιρό, παρακολούθησαν ένα μέτριο αρχικά παιχνίδι (συνετέλεσε σε αυτό η πολύ ζέστη) με πιο έντονη κινητικότητα και αγωνιστική προσπάθεια στο δεύτερο μέρος.
Μαζί οι 2 ερασιτέχνες πρόεδροι των σωματείων Μπζιώτας Θανάσης του Φαλανιακού και Χύτας Δημήτρης της Γιάννουλης παρακολουθούσαν από την κερκίδα το ματς, συνομιλώντας εγκάρδια μεταξύ τους.
Από αγωνιστικής άποψης ο Φαλανιακός ήταν πιο δραστήριος στην αρχή κυρίως του πρώτου ημιχρόνου, έχοντας και την πρωτοβουλία των κινήσεων και η Δήμητρα Γιάννουλης ανέβασε απόδοση στο δεύτερο μέρος δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες προ του τερματοφύλακα της Φαλάνης Μιγδάνη, χωρίς ωστόσο να μπορεί να τον νικήσει.
Η αναμέτρηση κρίθηκε στο 75’ όταν ο Τσιρόπουλος του Φαλανιακού εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας, βγήκε προ του Μαλισόβα και πλάσαρε επιτυχώς από κοντά τον τερματοφύλακα της Γιάννουλης, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ της συνάντησης.
Η Δήμητρα είχε στο πρώτο μέρος δοκάρι με τον Τάσιο και στο 78’ δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά του Μπαμπάλη, ύστερα από καλοχτυπημένο φάουλ του Αγγελακόπουλου.
Το παιχνίδι διηύθυνε με επιτυχία ο διαιτητής κ. Γεωργίου (συνδέσμου Λάρισας).
Το επόμενο φιλικό για τη Φαλάνη ορίστηκε για αύριο Σάββατο 20 Αυγούστου, όπου θα φιλοξενήσει εντός τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας ενώ η Δήμητρα Γιάννουλης θα δοκιμασθεί την ίδια μέρα στη Νίκαια κόντρα στην τοπική Α.Ε.Δ.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Ν. Ανδρέου): Μιγδάνης, Φραγκογούλας, Καραγιάννης, Κολοβός, Κόλα, Τσέτσιλας, Δήμος, Ιγγλέζος, Πανταζής Θ., Πανταζής Γ., Σγουραλής Η. Έπαιξαν και οι Καλέμι, Καρυώτης, Ντόκος, Μπαρούτας, Λυγούρας Χ., Φατούρας Γ., Τσιρόπουλος, Παπαδόπουλος Δ.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Γ. Μιχαλές): Μαστοροδήμος, Μπουλμέτης, Μπαρούτας Ν., Νεστορίδης, Παπαδημητρίου, Γράμψας, Χατζηγρηγορίου, Γκαλγκανόπουλος, Τσίρμπης, Μπαρούτας Θ., Τάσιος. Στο δεύτερο μέρος η ενδεκάδα άλλαξε με τους Μαλισιόβα, Τούτσικα, Δαούλα, Μπαμπάλη, Λαζάρου, Σαπάκο, Ζηρδέλη, Κουρούτσαλη, Τέλιο, Χατζηλιάδη Γ., Αγγελακόπουλο, Χατζηλιάδη Χ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass