ΜΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΦΗΒΙΚΟΥ... Η ΝΕΑ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Β’ Ε.Π.Σ.Λ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πελασγιώτιδα: Πίστη και αισιοδοξία για την άνοδο

* ΤΖΟΥΡΤΖΟΥΚΛΗΣ: «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΟΔΟΣ»* ΣΑΛΙΑΜΠΟΥΧΟΣ: «ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ»

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2011 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:25
Του Χρίστου Τζίκα
Ούτε η καταρρακτώδης βροχή ούτε και η αφόρητη ζέστη, μοιάζουν ικανές να αποσπάσουν τους παίκτες της Πελασγιώτιδας από τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις για να είναι απόλυτα έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Ε.Π.Σ.Λ. Στόχος για την ομάδα δεν είναι άλλος από την άνοδο και θα το επιδιώξει αυτό με νέα παιδιά σε ηλικίες…εφηβικές παρά ανδρικές. Το πρόβλημα που και φέτος ταλανίζει την ομάδα είναι η έλλειψη εγκαταστάσεων που δυσκολεύει το πρόγραμμα της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.
Για όλα αυτά μίλησε και ο προπονητής, επί σειρά ετών, της ομάδας Κώστας Τζουρτζουκλής: «Νέα χρονιά, νέα ομάδα, νέα κατηγορία. Θα είναι αρκετά δύσκολη σεζόν για εμάς, βέβαια σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεσαι αν δεν προσπαθήσεις αρκετά δεν θα μπορέσεις να καταφέρεις τίποτα απολύτως. Αρχικά θα πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό, στην πορεία θα δούμε και τι θα προκύψει, αλλά μακάρι στο τέλος να πανηγυρίσουμε και την άνοδο», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας.
Ενώ συνέχισε για τους στόχους και τη φιλοσοφία της ομάδας τη νέα αγωνιστική χρονιά: «Στόχος μας τη φετινή χρονιά θα είναι η άνοδος. Παρόλο που έχουμε πάρα πολύ μικρά και νέα παιδιά από τα τμήματα υποδομών στην ομάδα θα προσπαθήσουμε μέσα από σκληρή δουλειά και δυνατές προπονήσεις να επιτύχουμε αυτό το στόχο. Όσο για τη φιλοσοφία της ομάδας μας είναι γνωστή και αυτή είναι τα νέα παιδία. Αυτά θέλουμε να αναδείξουμε. Όλα τα χρόνια που βρίσκομαι στην Πελασγιώτιδα προσπαθώ γι’ αυτό και ήδη αρκετά παιδιά έχουν φύγει από εμάς σε μεγαλύτερες κατηγορίες και αυτό θα συνεχίσουμε και φέτος. Να βγάλουμε νέους ταλαντούχους παίκτες και μακάρι να γίνουν περιζήτητοι και να αποκτηθούν για να αγωνίζονται σε μεγαλύτερες ομάδες».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και για το νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας: «Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό φέτος και αυτό γιατί θα αγωνίζονται πολλές ομάδες από τη Λάρισα. Οι λαρισινές ομάδες έχουν καλύτερες υποδομές και γενικά είναι καλύτερες ομάδες, επιπλέον υπάρχει και μία φιλική κόντρα μεταξύ μας που θα κάνει τα παιχνίδια ακόμα πιο ενδιαφέροντα».
Τέλος, έκλεισε με μία ευχή και ένα παράπονο: «Και φέτος έχουμε αρκετές δυσκολίες με το θέμα του γηπέδου. Μας αναγκάζουν να αλλάζουμε τις προπονήσεις και το πρόγραμμα που έχουμε. Γνωρίζω βέβαια ότι πολλά σωματεία αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να βρεθούν και οι λύσεις. Τέλος, εύχομαι να είμαστε υγιείς πάνω από όλα. Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες του καθενός ας επιτευχθούν αλλά το σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας και σε όλες τις ομάδες να έχουν μία καλή χρονιά».
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΙΑΜΠΟΥΧΟΣ: ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Σαλιαμπούχος έκανε δηλώσεις για τη καινούρια χρονιά που ξεκινάει. Αναλυτικά δήλωσε: «Υγεία πάνω από όλα σε όλους τους αθλητές και σε όλες τις ομάδες. Εμείς θα συνεχίσουμε στους ρυθμούς που γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια, με νέα παιδιά και καθαρά ερασιτεχνική σκέψη. Αν και χάσαμε μία κατηγορία την περασμένη σεζόν την ομάδα θα την πλαισιώσουν και φέτος παίκτες που δουλεύουν στις ακαδημίες.
Για τους στόχους της νέας χρονιάς και το πόσο δύσκολο θα είναι το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ.Λ. είπε: « Σκοπός μας είναι φυσικά η άνοδος. Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι αρκετά δύσκολο. Τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται έξι ομάδες από τη Λάρισα που θα το κάνει πιο ανταγωνιστικό και πιο ποιοτικό συγκριτικά με άλλες χρονιές. Ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγαλύτερης κατηγορίας από αυτή που θα αγωνιζόμαστε.
Ενώ έκλεισε αναφερόμενος για το πώς θα λειτουργήσει η ομάδα: «Η φιλοσοφία της ομάδας είναι τα μικρά παιδιά από τις ακαδημίες. Στόχος μας είναι ανάδειξη περισσότερων ταλέντων για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, που τον τελευταίο καιρό δεν φαίνεται να βαδίζει σωστά...».
 
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ/ΦΙΛΙΚΑ
Η Πελασγιώτιδα τη νέα σεζόν δεν έχει κάνει κάποια μεταγραφή, παρά μόνο να ανεβάσει παίκτες από τις μικρές ομάδες στην ανδρική. Όσο για τα φιλικά, έχει κλείσει δύο αναμετρήσεις ενώ θα μετέχει και στο τουρνουά «Κουκουλίτσιος -Μουσιάρης».
Τα φιλικά είναι τα εξής: 17/8 Ηρακλής Χάλκης και 20/8 Συκούριο.
 
Τι δήλωσαν οι παίκτες:
 
Με αρκετή αισιοδοξία ετοιμάζονται οι παίκτες της Πελασγιώτιδας για το νέο πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ.Λ. Ας δούμε τι δήλωσαν στην «Ε» ορισμένοι εξ αυτών:
Λαζαρίδης Αλέξανδρος: «Εύχομαι υγεία σε όλους τους συμπαίκτες μου αρχικά. Η φετινή χρονιά θα είναι αρκετά δύσκολη καθώς το πρωτάθλημα του Β' τοπικού είναι αρκετά δυνατό σε σχέση με άλλες χρονιές. Όσον αφορά εμάς τους παίκτες έχουμε πολλή όρεξη και δουλεύουμε σωστά, ώστε να πετύχουμε το στόχο που έχει βάλει η ομάδα και δεν είναι άλλος από την άνοδο. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».
Γελαλής Ιωάννης: «Καλή χρονιά σε όλους τους παίκτες και όλα τα σωματεία. Ο στόχος για τη φετινή χρονιά δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο η άνοδος. Θα είναι αρκετά δύσκολο το εγχείρημα αυτό, άλλα είμαστε μία πολύ καλή ομάδα με νέους παίκτες και πιστεύω πως στο τέλος θα το επιτύχουμε».
Παπαγιαννόπουλος Στέλιος: «Αυτό που θέλουμε φέτος είναι να ανεβάσουμε ξανά την ομάδα στην Α1 Ε.Π.Σ.Λ. Θα δουλέψουμε γι’ αυτό σκληρά έτσι ώστε να βασιστούμε μόνο στα νέα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα χωρίς να γίνουν κάποιες μεταγραφές. Η χρονιά θα είναι αρκετά ανταγωνιστική, ίσως πιο σκληρή από πέρυσι. Αλλά θα παλέψουμε και είμαι αρκετά αισιόδοξος γι' αυτό».
Κωστούλας Μάριος: «Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα αυτό της Β' Ε.Π.Σ.Λ., υπάρχουν αρκετές δυνατές ομάδες που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο χωρίς νέες μεταγραφές, θα δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα θα φανούν στην πορεία και τα αποτελέσματα».
Καρβούνης Αργύρης: «Στόχος μας είναι η άνοδος της ομάδας. Υπάρχουν πολλές ομάδες στην κατηγορία που είναι ισάξιες με τη δική μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα. Τέλος εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους μας με υγεία και δίχως τραυματισμούς».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass