ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Η Κατερίνη θυμίζει... Μπαχράμη

* Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2011 20:31 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:25
Ήταν 13 Αυγούστου του 2010 όταν ο Παναγιώτης Μπαχράμης έχασε τη ζωή του με ένα τραγικό τρόπο. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ - με την οποία και πανηγύρισε και ένα κύπελλο το 2007 στο Βόλο- σταμάτησε να αναπνέει στα 34 του χρόνια, όταν τον χτύπησε ταχύπλοο σκάφος ενώ έκανε κατάδυση με ψαροντούφεκο σε παραλία της Κυπαρισσίας. Την ώρα που έγινε γνωστό το γεγονός στους Λαρισαίους φιλάθλους και ανθρώπους της ΑΕΛ η ομάδα έδινε φιλικό με τον Πιερικό στην Κατερίνη. Αυτόματα λοιπόν όλοι και φέτος όσοι έζησαν εκείνη την τραγική στιγμή συνδυάζουν το συγκεκριμένο γήπεδο με το γεγονός αυτό.
Ήταν ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα που πέρασαν ποτέ από τη Λάρισα. Ήταν ο παίκτης που έγινε γρήγορα γνωστός και κλήθηκε στην Εθνική Νέων από πολύ μικρός. Το 1994 πήρε μεταγραφή στον κορυφαίο σύλλογο της πόλης, την Καλαμάτα. Με την Καλαμάτα αγωνίστηκε επτά περιόδους ως το 2001, αρχικά στη Β’ Εθνική και έπειτα στην Α’ Εθνική, στην οποία έκανε ντεμπούτο το 1995 σε ηλικία 19 ετών σκοράροντας στη νίκη με 5-0 επί της Λάρισας (τραγική ειρωνεία).
Την ΑΕΛ (στην οποία αγωνίστηκε από το 2004 ως το 2008) τη βοήθησε να ανέβει στην Α’ Εθνική και στη συνέχεια να πάρει ένα κύπελλο αλλά και να φτάσει ως τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Αν και ταλαιπωρούνταν από συχνούς τραυματισμούς υπήρξε πολύτιμο στέλεχος σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε, καθώς ήταν ταχύς, μαχητής, ήρεμος, ομαδικός, συνεργάσιμος και μπορούσε να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στον αγωνιστικό χώρο καλύπτοντας τυχόν κενά.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παναγιώτης Μπαχράμης είχε αγωνιστεί ακόμα και τερματοφύλακας σε αγώνα της Λάρισας. Αυτό συνέβη στις 12 Απριλίου 2006, στο Στάδιο Αλκαζάρ, στον επαναληπτικό αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος εναντίον του Ολυμπιακού. Στο 90’, και ενώ είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές, ο τακτικός τερματοφύλακας Στέφανος Κοτσόλης αποχώρησε λόγω τραυματισμού και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Μπαχράμης. Αξέχαστες στιγμές, αξέχαστος παίκτης...
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass