Ο ΖΟΡΑΝ ΛΕΒΝΑΪΤΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Ένας Σέρβος από το… Κουβέιτ

* ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝΣ * ΠΩΣ Η ΠΡΩΗΝ... ΑΕΛ ΝΕΩΝ ΕΓΙΝΕ Η ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2011 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:25
Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε χθες η ομάδα της Τσαριτσάνης που προετοιμάζεται για την παρθενική της παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Απέκτησε τον Σέρβο Ζόραν Λέβναϊτς. Ο 24χρονος μέσος είναι ο παίκτης που δοκιμάστηκε στο φιλικό κόντρα στην ΑΕΛ και τα πήγε περίφημα. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και έτσι συμφώνησαν. Ο Σέρβος έψαχνε ένα πάτημα στην Ευρώπη καθώς η οικογένειά του βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.
Η ιστορία του είναι περίεργη. Ξεκίνησε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Παρτιζάν. Κατάφερε να γίνει μέλος της Εθνικής ομάδας κάτω των 16 της Σερβίας. Έπαιξε ακόμα και στην ανδρική ομάδα της Παρτιζάν δείχνοντας καλά στοιχεία. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην πρώτη λίγκα της Σερβίας και με άλλες ομάδες ως το 2010. Έπειτα βγήκε για πρώτη φορά εκτός χώρας για να δοκιμάσει την τύχη του. Πήγε στην Χιμπέρνιανς της Σκωτίας. Σε 24 παιχνίδια σημείωσε και δύο τέρματα και ακούστηκαν… σειρήνες από το Κουβέιτ. Η Αλ Σαλμίγια τον ζήτησε για ένα πολύ καλό ποσό και αυτός δέχθηκε να συνεχίσει την καριέρα του εκεί. Όμως πριν από λίγο διάστημα αποφάσισε να επανέλθει στην ευρωπαϊκή δράση.
«Το κλάμπ αυτό (σ.σ. Τσαριτσάνη) μου έκανε εντύπωση γιατί είναι πολύ οργανωμένο. Εγώ έψαχνα κάτι αντίστοιχο αυτήν την περίοδο και είμαι χαρούμενος που υπέγραψα εδώ. Βλέπω πολλούς νέους παίκτες και αυτό είναι το σπουδαίο. Ελπίζω να βοηθήσω για να πετύχουμε τους στόχους μας» δήλωσε στην «Ε».
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ
Στην Τσαριτσάνη τώρα τα χαμόγελα είναι έκδηλα για το γεγονός πως η εμφάνιση της ομάδας στη φιλική νίκη επί της ΑΕΛ (με σκορ 2-1) ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Χθες ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Καλτέκης (καταπληκτική δουλειλά των συνεργατών - γυμναστών του, Νίκου Φώλλα και Χαρίλαου Νούσια) μίλησε στους παίκτες του και τους έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Τους είπε πως είναι ευχαριστημένος από την απόδοσή τους και τους ζήτησε να συνεχίσουν με σύνεση και... χαμηλά τα κεφάλια. Επόμενο φιλικό παιχνίδι θα είναι το Σάββατο με τους Πόντιους Κατερίνης στην Τσαριτσάνη. Όμως αναμένεται να υπάρξει και μια φιλική αναμέτρηση με την Ξάνθη. Το συγκεκριμένο φιλικό θα είναι στο πλαίσιο της συνεργασίας λόγω ίδιων χορηγών εμφάνισης.
ΠΕΝΤΕ ΠΡΩΗΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ»
Το εντυπωσιακό για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης είναι πως έχει αρκετούς νέους παίκτες στη σύνθεσή του. Είναι χαρακτηριστικό πως πέντε πρώην παίκτες της ομάδας Νέων της ΑΕΛ βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή. Μπαλής, Πούτας, Μπανούσης, Πρικάκης, Λιλολάρι ήταν όλοι μαζί στην ομάδα Νέων πριν από τρία χρόνια.
ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΚΟΥΔΗΣ
Στο ρόστερ του Οικονόμου βρίσκεται επίσημα και ο Χρήστος Γκικούδης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας υπέγραψε στην Τσαριτσάνη και όπως έδειξε στο φιλικό στα Δένδρα είναι σε καλή κατάσταση.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass