ΔΥΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΗΜΕΡΑ

Στα «βυσσινί» Αραμπατζής και Φωτιάς

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2011 3:41 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:24
Υπήρχαν και δύο ευχάριστες ειδήσεις στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Η Α.Ε.Λ. απέκτησε τους Νίκο Αραμπατζή και Λάζαρο Φωτιά. Ο Αραμπατζής (υπέγραψε για ένα χρόνο) είναι από το Μητρούσι Σερρών και στα 27 του χρόνια μετράει ήδη 11 επαγγελματικές σεζόν σε επίπεδο Α’ και Β’ Εθνικής και συνολικά 221 επίσημα παιχνίδια, εκ των οποίων τα 95 στη Super League.
«Η πρώτη μου μέρα συμπίπτει με μια άσχημη είδηση. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το αυτονόητο που είναι η επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα. Όλοι στα αποδυτήρια έχουμε επηρεαστεί αλλά θα το ξεπεράσουμε στις επόμενες ημέρες. Στην Ελλάδα όλα μπορούν να συμβούν και αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Θα έπαιρνα την ίδια απόφαση σε όποια κατηγορία και να έπαιζε η Α.Ε.Λ.» μιλώντας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται είπε: «Πρόσφατα είχα έναν τραυματισμό. Υπολογίζω πως σε ενάμιση - δύο μήνες θα είμαι έτοιμος».
Ο Φωτιάς (υπέγραψε για συμβόλαιο διάρκειας 1+3 χρόνων) αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και πέρυσι με τη φανέλα των Ποντίων Κατερίνης είχε 22 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Λίγο μετά την υπογραφή του δήλωσε: «Στην ομάδα στεναχωρηθήκαμε όλοι. Θα κάνουμε πρωταθλητισμό για να ανέβουμε γρήγορα στη Σούπερ Λιγκ. Όλα τα παιδιά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ήρθα σε ένα σύλλογο που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω και να προσφέρω».
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass