ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ»

Αετός Μακρυχωρίου: Συνυφασμένος με το καλό ποδόσφαιρο

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2011 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:23
Για τον Αετό Μακρυχωρίου η παρουσία του στο γκρουπ των ισχυρών της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη. Η ιστορία της ομάδας δεν επιτρέπει καμία απόκλιση. Άλλωστε ο Αετός, όπως συνηθίζεται να λέγεται, είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί.
Μ’ έναν φίλο από τα παλιά στην τεχνική ηγεσία, τον Δημήτρη Τσέτσιλα και με αρκετά νέα πρόσωπα οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τον πήχη ψηλά.
«Επανέρχομαι στην ομάδα του Αετού μετά από τέσσερα χρόνια. Έχουμε ένα κράμα έμπειρων και νέων ελπιδοφόρων παικτών και λόγω της ιστορίας της ομάδας είμαστε υποχρεωμένοι να πρωταγωνιστήσουμε» επισήμανε ο νέος τεχνικός Δημήτρης Τσέτσιλας και πρόσθεσε:
«Δεν λέμε ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα ή όχι αλλά σκοπός μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε μία πορεία σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας».
-Τι άλλαξε μέσα σ’ αυτά τα τέσσερα χρόνια στην ομάδα;
«Όλα τα χρόνια ο Αετός έχει να παρουσιάσει καλό υλικό και εν γένει πολύ καλή εικόνα. Το ίδιο ισχύει και τώρα. Αλλά πολλές φορές το θέμα είναι πώς θα ξεκινήσει η χρονιά. Να μην έχεις δηλαδή τραυματισμούς, να έχεις τύχη κλπ. Αυτό πράγματι μου δημιουργεί ένα άγχος γιατί πρέπει να πάμε καλά και λόγω ιστορίας και λόγω υλικού».
-Πώς βλέπεις το νέο πρωτάθλημα;
«Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πιο δύσκολο από πέρσι γιατί όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Δεν θα ξεχωρίσουν ομάδες όπως έγινε άλλες χρονιές με τον Πυργετό ή τον Αμπελωνιακό. Πιστεύω ότι πρωταθλητής φέτος θα ιδρώσει πάρα πολύ, όπως επίσης και η μάχη της παραμονής θα είναι εξίσου δύσκολη. Άρα μιλάμε για ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εμείς προσπαθούμε μέσα από την προπόνηση να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι να ανταπεξέλθουμε στον μαραθώνιο. Έχουμε νέα παιδιά τα οποία παίξανε και θα παίξουν στις μικτές της ΕΠΣΛ. Πιστεύω σ’ αυτά τα νέα παιδιά ότι μπορούν να πάνε ένα σκαλί παραπάνω».
-Ο Αετός έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Αυτό αποτελεί πρόκληση για σένα;
«Όχι δεν μπορώ να το πω πρόκληση. Είναι σαφώς τιμή για έναν προπονητή να είναι σε μία ομάδα όπως ο Αετός αλλά και στο παρελθόν υπήρχαν προκλήσεις όπως ο Πυργετός, η Μικτή ΕΠΣΛ κλπ. Δεν με αγχώνει αυτό καθόλου και πιστεύω ότι μετά από τόσα χρόνια έχω την εμπειρία να το διαχειριστώ».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τεχνικό τιμ του Αετού βρίσκεται φέτος και ο Δημήτρης Πουσπουρίκας σε ρόλο γυμναστή αλλά και προπονητή τερματοφυλάκων.
ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗΣ: ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η πετυχημένη συνταγή της διοίκησης Γκουτζαμάνη θα είναι ο οδηγός και για τη νέα χρονιά. Αν και τα ερασιτεχνικά σωματεία αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες πρώτον λόγω της οικονομικής κρίσης και δεύτερον λόγω του νέου σκηνικού που δημιουργήθηκε μετά τον Καλλικράτη η διοίκηση του Αετού Μακρυχωρίου υπόσχεται να σταθεί στο ύψος της και να προσφέρει στον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές.
«Αυτό που θέλουμε φέτος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο Αετός ούτως ή άλλως είναι συνυφασμένος με το καλό ποδόσφαιρο και ο στόχος είναι πάντα πρωταγωνιστικός» είπε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Γκουτζαμάνης και πρόσθεσε:
«Έχουμε φέρει καλούς παίκτες, οι προπονητές είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και ‘μεις σαν διοίκηση θα προσπαθήσουμε να τους προσφέρουμε τα πάντα. Θέλουμε να έρθει ξανά ο κόσμος στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα».
-Διανύουμε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο λόγω της οικονομικής κρίσης η οποία έχει επηρεάσει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…
«Είναι όντως πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα γιατί η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει όλους αυτούς που μας βοηθούσαν και επομένως και μας. Ωστόσο εμείς θα προσπαθήσουμε να σταθούμε σας διοίκηση στο καλύτερο επίπεδο καθώς θέλουμε να προσφέρουμε και στον κόσμο και στους ποδοσφαιριστές γιατί όλοι αυτοί που είμαστε σ’ αυτό το γρανάζι, προσπαθούμε να βοηθήσουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Μακάρι να μας βοηθήσει και η πολιτεία γιατί εκεί είναι το πρόβλημά μας. Έχουμε να πάρουμε επιχορηγήσεις εδώ και χρόνια. Επιπλέον δε με τους Καλλικρατικούς δήμους τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Προσπαθούν μεν να βοηθήσουν όσο μπορούν αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.
Η ομάδα θα συνεχίσει εκεί που τη θέλει ο κόσμος του Μακρυχωρίου, απλά ζητάμε και πάλι τη βοήθεια του κόσμου γιατί όπως όλοι γνωρίζουν ο μεγάλος χορηγός των ομάδων είναι ο κόσμος».
Εκ μέρους της διοίκησης τέλος ο κ. Γκουτζαμάνης ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας που είναι το βουλκανιζατέρ Γ. Τέας στο Μακρυχώρι και η επιχείρηση Αφοι Καραγκούνη είδη υγιεινής στα Τρίκαλα.
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Σημαντικές ήταν οι μεταγραφικές κινήσεις των «κιτρινόμαυρων» τη φετινή σεζόν. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Ξεσφίγγης τερματοφύλακας, Ματούλας κεντρικός από Οικονόμο Τσαριτσάνης, Τζουζέπε τερματοφύλακας από ΑΕΔ Νίκαιας, Μανάκας κεντρικός από Φιλοκτήτη Μελιβοίας, Καψούρης επιθετικός από Λαρισαϊκό, Σπανός επιθετικός από Σωτήριο, ενώ επέστρεψε ο Κ. Σαϊτης αμυντικός από την Αιγάνη.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
12/8: Μακρυχώρι-Φαλανιακός
20/8: Μακρυχώρι- Σμόλικας
23/8: Γιάννουλη-Μακρυχώρι
27/8: Μακρυχώρι-Παραπόταμος
30/8: Τερψιθέα- Μακρυχώρι
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Τη βεβαιότητα ότι ο Αετός θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και τη φετινή χρονιά εξέφρασαν οι παίκτες της ομάδας. Ας δούμε τι δήλωσαν στην «Ε» ορισμένοι εξ αυτών:
Λευτέρης Τέας: «Πιστεύω να είμαστε πιο καλοί από πέρσι, πιο ανταγωνιστικοί και να έχουμε μία καλύτερη πορεία σαν ομάδα. Φέτος θα έχουμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αφού οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, η Δόξα Αργυροπουλίου φαίνεται να είναι λίγο πιο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες αλλά πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερο το πρωτάθλημα».
Αχιλλέας Μανάκας: «Ο Αετός θα έχει πάλι ρόλο πρωταγωνιστικό. Είναι καταδικασμένος άλλωστε να το κάνει αυτό γιατί είναι μια ιστορική ομάδα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό οπότε το μόνο που μας απομένει είναι η δουλειά και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο».
Κώστας Μπουζώνας: «Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τα νέα παιδιά και να κάνουμε μία καλή πορεία. Θέλουμε να είμαστε μέσα στην πρώτη πεντάδα. Είναι ένας δύσκολος στόχος αλλά θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Εμείς από την πλευρά μας οι νέοι παίκτες θέλουμε να καθιερωθούμε στην ομάδα».
Χρήστος Σουπεκιώτης: «Περιμένουμε μία πολύ καλή χρονιά, η ομάδα έχει νέους ποδοσφαιριστές νέο προπονητή και θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά. Εύχομαι μία καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και το ενδιαφέρον στο νέο πρωτάθλημα να διατηρηθεί μέχρι το τέλος».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass