ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ

Η Ν.Ε.Λ. μια ανάσα από τη Γ’ Εθνική

* ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2011 21:10 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:23
Μια ανάσα ή για να ακριβολογούμε μια... νίκη από την άνοδό της στη Γ’ Εθνική βρίσκεται η νέα ομάδα πόλο της Λάρισας η Ν.Ε.Λ. Η Ναυταθλητική Ένωση της Λάρισας κατάφερε χθες κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων στα τελικά της Δ’ Εθνικής να αναδειχθεί πρώτη στη βαθμολογία του ομίλου της. Σήμερα λοιπόν θα παίξει με τον δεύτερο του άλλου ομίλου και θα προσπαθήσει να περάσει στον τελικό για την κατάκτηση του τίτλου. Αν το καταφέρει αυτόματα θα πάρει και το εισιτήριο ανόδου. Όμως θα έχει και άλλη ευκαιρία αν χάσει καθώς την άνοδο παίρνουν οι τρεις πρώτες ομάδες. Κάτι που σημαίνει πως και ο νικητής του μικρού τελικού θα πανηγυρίσει.
Οι παίκτες του Κώστα Γαλανόπουλου τα πήγαν περίφημα σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου και το μόνο που τους προβληματίζει είναι η κούραση των συνεχόμενων αγώνων.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μυτιλήνη - Ν.Ε. Λάρισας       5-11
ΝΕΛ-ΟΠΑΘΑ Πατρών          14-7
Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης-Ν.Ε.Λ.       2-16
Α.Ο. Ατλαντίς Χαλανδρίου-Ν.Ε.Λ.   5-7
Τα οκτάλεπτα: 1-4, 0-0, 1-2, 3-1
Ν.Ε.Λ. (Γαλανόπουλος): Φασουλάς 1, Εμερετλής 1, Καζαζίδης 2, Δημάκης, Γαβριάς 2, Κωστούλας, Σαλιαμπούκος, Κατής 1, Λόλης, Οικονόμου, Μπάκουρας, Μάνδαλος, Χίου, Τοπάλης.
ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Σήμερα στις 9 το πρωί στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά η Ν.Ε. Λάρισας θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο του άλλου ομίλου που πιθανότατα θα είναι τα Ιωάννινα (οι αγώνες γίνονταν χθες αργά το βράδυ και λόγω της ημιαργίας του Σαββάτου η όλη κίνηση θα δημοσιευτεί στο φύλλο της Δευτέρας). Ο άλλος ημιτελικός θα διεξαχθεί μια ώρα αργότερα. Οι νικητές των δύο αναμετρήσεων θα παίξουν στις 17.00 το απόγευμα ενώ στις 16.00 είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο μικρός τελικός που έχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass