ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Κοντά στον Οικονόμο βρέθηκαν Τόλιος και Μπέης

*ΣΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΥΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2011 20:55 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:21
 Την ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, που πραγματοποιεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της στους Φιλιππαίους Γρεβενών, επισκέφθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος Γιάννης Τόλιος και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Γιάννης Μπέης. Οι δυο άντρες βρέθηκαν κοντά στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, παρακολούθησαν την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής και την πρωινή χθες του Σαββάτου, αντάλλαξαν απόψεις με τους ανθρώπους της αποστολής και συζήτησαν θέματα που αφορούν τον Οικονόμο.
Οπωσδήποτε άδραξαν την ευκαιρία που τους προσέφερε το όμορφο και δροσερό περιβάλλον του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «ΛΕΩΝΙΔΑΣ», απολαμβάνοντας χαλαρωτικό μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου σε υψόμετρο 1.250 μ. με φόντο τη Βασιλίτσα και τις κορυφές του όρους Σμόλικα.
Ακόμη συνέφαγαν με τα μέλη της αποστολής του Οικονόμου, ευχόμενοι στους παίκτες και τους προπονητές να είναι καλή και εποικοδομητική η προσπάθεια που γίνεται εκτός συνόρων της Τσαριτσάνης για τις προκλήσεις που αναμένουν το σύλλογο στην πρωτόγνωρη για αυτόν επαγγελματική κατηγορία.
Από αγωνιστικής άποψης η ομάδα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα συνεχίζοντας με σοβαρότητα και πειθαρχία τις προπονήσεις (2 και 3 καθημερινά) μέχρι και τις 6 Αυγούστου οπότε αναμένεται να επιστρέψει στην Τσαριτσάνη, μετά και την πρωινή τελευταία προπόνηση του ερχόμενου Σαββάτου. Σε πεδινό πια περιβάλλον, θα μεταπέσει στο τρίτο στάδιο της προετοιμασίας δίδοντας επιπλέον σειρά φιλικών αναμετρήσεων και δείχνοντας στην πράξη το αγωνιστικό «δέσιμο» των παλαιών με τους πολλούς νέους (λόγω μεταγραφών) παίκτες. Την αποστολή του Οικονόμου επισκέπτονται σχεδόν καθημερινά φίλοι της ομάδας προερχόμενοι από την ιστορική κωμόπολη (Τσαριτσάνη) και τα χωριά που βρίσκονται κοντά στους Φιλιππαίους.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass