ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ

Με δυνατούς ρυθμούς ο Τύρναβος στη Σαμαρίνα

* ΠΗΡΕ ΤΟ «ΟΚ» ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗ FOOTBALL LEAGUE 2

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2011 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:20
Με δυνατούς ρυθμούς και εντατικές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Τυρνάβου στη Σαμαρίνα. Η αποστολή με τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα και τους συνεργάτες του Μιχάλη Μπίζιο και Βασίλη Μπακάλη, εργάζεται συνεχώς και προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό, ενόψει της δύσκολης περιόδου που περιμένει την ομάδα, όταν αυτή επιστρέψει στη βάση της. Καθημερινά το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις προπονήσεις και πιο συγκεκριμένα, το πρωινό ξύπνημα ορίζεται στις 5.30 π.μ. όπου και ξεκινάει το τρέξιμο. Στη συνέχεια στις 11.30 π.μ. γίνεται το σκέλος της φυσικής κατάστασης των παικτών, που θεωρείται και κύριο στοιχείο της προετοιμασίας, ενώ το πρόγραμμα «κλείνει» με την απογευματινή προπόνηση στις 6.30 μ.μ. όπου και καταλήγει σε οικογενειακό διπλό. Σίγουρα λοιπόν το βασικό στάδιο προετοιμασίας στη Σαμαρίνα είναι αρκετά επίπονο και κουραστικό, καθόλου όμως χρονοβόρο, αφού τα αποτελέσματα είναι εκείνα που αποδεικνύουν τη σωστή δουλειά που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο. Το θετικό και ζητούμενο της προετοιμασίας, ήταν οι κατάλληλες καιρικές συνθήκες που θα συναντούσε η αποστολή στη Σαμαρίνα και έως τώρα δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα.
Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές, όλοι όσοι έχουν ακολουθήσει την αποστολή είναι συγκεντρωμένοι στις οδηγίες του προπονητή τους με σκοπό να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Μέχρι σήμερα ωστόσο, δεν έχει οριστεί ακόμη κάποιο φιλικό, είναι σίγουρο όμως πως μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαριστεί το θέμα, καθώς είναι αναγκαίο για την καλύτερη λειτουργία της ομάδας να βρεθεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής παίχτες: Αλεξίου, Αντωνόπουλο, Γεωργαντζιά, Γούπο, Δημολιό, Διαμαντίδη, Ιακωβάκη, Καραναστάση, Κουβελά, Κράββαρη, Λάιο, Λάππα, Λιάκο, Λούγκο, Μάγγο, Μεζίνι, Μπαχτσιβάνο, Νόνη, Ντάλλα, Σιάτρα, Σκούπρα Β., Σκούπρα Κ., Τζέκο, Τσορμπατζίδη, Τσούκαλο, Χαρισούλη και Χριστοδούλου.
* Στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, παρευρέθηκαν και η διοίκηση της ομάδος, με τους αντιπροέδρους Γιώργο Ευαγγέλου, Κώστα Μπάρδα και Γιώργο Κεχαγιά να συνοδεύουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Μπρέζα στη Σαμαρίνα.
* Η ΠΑΕ Τύρναβος 2005 κατάφερε με επιτυχία να περάσει από την επιτροπή αδειοδότησης τεχνικών έργων της ΕΠΑΕ και να πάρει το «οκ» για τη λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου Τυρνάβου.
Πιο συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα άνθρωποι των πολιτικών και αστυνομικών αρχών του Τυρνάβου, βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο της πόλης και συνόδευσαν τον κ. Λευτέρη Γενεράλη. Ο υπεύθυνος τεχνικών έργων της ΕΠΑΕ, επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις εξ ολοκλήρου και τις έκρινε κατάλληλες για τη διεξαγωγή των αγωνιστικών υποχρεώσεων που αναμένονται για την ομάδα στην Football league 2.
Από την πλευρά του δήμου Τυρνάβου, παρευρέθηκαν ο υπεύθυνος αθλητικών εγκαταστάσεων κ. Μιχάλης Κυρίτσης και ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Χαλούλης, ενώ παρών ήταν και ο αστυνομικός διευθυντής κ. Δήμος Γεωργαντάς εκπροσωπώντας την αστυνομική αρχή. Την ΠΑΕ Τύρναβος εκπροσώπησαν ο γενικός αρχηγός κ. Δημήτρης Κουτίνας και ο κ. Απόστολος Γκανάτσιος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass