ΣΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΑΝΟΔΟΥ

Νίκες ΟΦΗ και Λεβαδειακού

*ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΔΙΑΓΟΡΑ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΟΡ (3-0)

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2011 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:20
 Ο ΟΦΗ συνέτριψε 3-0 τον Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο Φυλής, σε αγώνα για την 3η ημέρα των πλέι οφ ανόδου από την Β΄ εθνική (φούτμπολ λιγκ) στη Σούπερ Λίγκα, και συνεχίζει να απολαμβάνει τη... μοναξιά της κορυφής στην ειδική βαθμολογία. Ουκάρ (37΄), Παπουλής (52΄) και Ρούσεφ (75΄) σκόραραν στην άνετη νίκη των Κρητών, οι οποίοι έκαναν ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την άνοδό τους. Στον αντίποδα, ο Διαγόρας, αγωνίστηκε από το 51΄ με 10 παίκτες, μετά από αποβολή του Μαριεττάκη.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης τον Λεβαδειακό, που ακολουθεί στη δεύτερη θέση.
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), κόκκινη: Μαριεττάκης (51΄), κίτρινες: Μαριεττάκης, Αυγενικού, Χειμωνέττος
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Πίτσος, Κάλαϊτζιτς (70΄ Ζορμπάς), Ρούσεφ, Γεωργίου, Παπουλής (79΄ Τάντιτς), Ουκάρ, Μπούρμπος (76΄ Ρόβας), Κατσικογιάννης.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Γιάννης Τσιβρινής): Χειμωνέττος (83΄ λ.τ. Τυρέλης), Σκόνδρας, Πεταυράκης (70΄ Χατζηπέτρος), Αυγενικού, Μπαούρης, Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Μαριεττάκης, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης (79΄ Κενενούνης), Πουλόπουλος.
*«Ζωντανός» στο κυνήγι του -πρωτοπόρου της ειδικής βαθμολογίας- ΟΦΗ έμεινε ο Λεβαδειακός, ο οποίος νίκησε 3-0 τη Δόξα Δράμας, σε αγώνα για την 3η ημέρα των πλέι οφ ανόδου από την Β΄ εθνική (φούτμπολ λιγκ) στην Σούπερ Λίγκα. Ζουρούδης (56΄, 80΄) και Τριποτσέρης (61΄) σκόραραν για την ομάδα του Γιάννη Παπακώστα, η οποία βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω από τους Κρήτες. Την προσεχή Πέμπτη ο Λεβαδειακός έχει την ευκαιρία στον αγώνα της 4ης ημέρας των πλέι οφ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης να «πιάσει» τον ΟΦΗ, με νίκη στον μεταξύ τους αγώνα.
Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Παπακώστας): Στρατηλάτης, Πουλόπουλος, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Ψωμάς, Μαχαίρας, Κοιλιάρας (75΄ Ταραλίδης), Ναπολεόνι (65΄ Μπουντόπουλος), Μπεγκόνια (82΄ Τάσιτς), Πόποβιτς, Ζουρούδης.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Τοπαλίδης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Σιάκκας, Χλωρός, Ν. Τσιμπλίδης, Ρούτσης (62΄ Καπέλ), Καρακώστας, Κουπρόγλου, Βέρτζος (54΄ Στεργιανός), Ρ. Τσιμπλίδης (81΄ Τρελλόπουλος).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)
ΟΦΗ    11
Λεβαδειακός 8
Δόξα Δράμας            5
Διαγόρας        0
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass