ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΝΟΔΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Πυργετός: Έτοιμος για την υπέρβαση

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2011 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:20
 Σε μια χρονιά σημαντικών αλλαγών σε τεχνική ηγεσία, φιλοσοφία και έμψυχο δυναμικό ο Πυργετός καλείται να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο και να αποδείξει ότι φέτος θα είναι η χρονιά του πετυχαίνοντας την πολυπόθητη άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ένας στόχος που κάθε άλλο παρά εύκολος μπορεί να χαρακτηριστεί σ’ ένα πρωτάθλημα σκληρό και απρόβλεπτο που κρύβει πολλές παγίδες όπως αυτό της Δ’ Εθνικής.
«Φέτος αλλάξαμε το ρόστερ και τη φιλοσοφία μας δηλαδή επενδύουμε περισσότερο στα νέα παιδιά. Οι έμπειροι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα είναι προσωπικές επιλογές δικές μου, επειδή τους ξέρω πρώτα σαν ανθρώπους και μετά σαν αθλητές και με δεδομένο ότι θα «τραβήξουν» τους μικρούς ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και να έχουμε καλή χρονιά. Είμαι σίγουρος».
Με τα παραπάνω λόγια ο νέος τεχνικός του Πυργετού, Κώστας Κατσάρας προσδιόρισε το στίγμα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και συνέχισε:
«Οι στόχοι μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, ωραίο ποδόσφαιρο, ώστε να έρχονται και τρίτοι άνθρωποι πέραν των ανθρώπων του Πυργετού να βλέπουν την ομάδα. Τα παιδιά να χαίρονται αυτό που θέλουν και αφού το πετύχουμε αυτό σίγουρα θα πάμε ψηλά».
-Προέρχεσαι από την ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΛ. Αποτελεί πρόκληση για σένα η Δ’ Εθνική;
«Δεν το βλέπω σαν ατομική πρόκληση. Μου έκαναν μία πρόταση οι κ. Κώστας και Έκτορας Κολλάτος, με τίμησαν δηλαδή με την πρότασή τους και ήρθα να δουλέψω. Δεν μ’ ενδιαφέρει η κατηγορία. Μου έδωσαν τα εχέγγυα να είμαι υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος, να κάνω τις επιλογές μου και να δουλέψω απρόσκοπτα.
Σίγουρα είναι δύσκολος ο στόχος αλλά αν παν όλα όπως τα σχεδιάζουμε και δουλέψουμε και είμαστε υγιείς θα πάνε όλα καλά.
Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, θα πάρουμε δύο ακόμα παίκτες στον άξονα, έναν αμυντικό και έναν πιο μπροστά» κατέληξε ο Κώστας Κατσάρας.
ΒΑΣ. ΚΥΡΚΟΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ
ΑΓΧΩΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Νέα πρόσωπα είχαμε και στο διοικητικό σχήμα του Πυργετού όπως ο γενικός αρχηγός Βασίλης Κύρκος ο οποίος παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος για τη φετινή
χρονιά.
«Τα φιλόδοξα σχέδια υπήρξαν και τα προηγούμενα χρόνια αλλά για κάποιους λόγους μπορεί να μην επετεύχθη ο πρωταρχικός στόχος. Φέτος θα έλεγα ότι δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η ομάδα δεν έχει πολύ υψηλούς στόχους ή ότι δεν θα κυνηγήσει την πρωτιά στο πρωτάθλημα. Αυτό όμως νομίζω ότι είναι καλύτερα να μην μας αγχώνει ιδιαίτερα. Πιστεύω ότι μέσα από τις κινήσεις που έχουν γίνει με τις προσθήκες κάποιων έμπειρων και κάποιων νέων και ταλαντούχων παικτών αλλά και με την προσθήκη του πολύ καλού προπονητή, του Κώστα Κατσάρα, νομίζω ότι φέτος θα πάμε πάρα πολύ καλά και είμαστε πολύ αισιόδοξοι.
Όλοι ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι γενικά πολύ δύσκολα στο ποδόσφαιρο όμως αυτή τη στιγμή ο Πυργετός είναι σ’ ένα πολύ σταθερό και καλό επίπεδο, υπάρχει μία υγιής σχέση μεταξύ ποδοσφαιριστών και διοίκησης και τουλάχιστον προς το παρόν δεν έχουμε τέτοια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ομάδες. Μέσα από τη δουλειά λοιπόν που θα γίνει θα έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα τα οποία περιμένουμε εδώ και τρία χρόνια».
ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Από τη διοίκηση του Πυργετού ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών ήτοι των Γρηγορίου (28 ετών από τον Τύρναβο), Μάγγου (35 ετών από τον Τύρναβο), Προβίδα (36 ετών από τον Εορδαϊκό), Αρχοντή (20 ετών από Ηλυσιακό) και Κωστούλα (19 ετών από Ελασσόνα).
Επίσης στον Πυργετό δοκιμάζονται οι Στεργίου (Απόλλων Λάρισας) και οι Βλασίδης, Πρίφτη, Κατσιώτης, και Γκαραλιάκος (ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου).
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
18/8: Τσαριτσάνη- Πυργετός
21/8: Αμπελωνιακός- Πυργετός
30/8: Μελιβοία- Πυργετός
6/9: Αχιλλέας Φ.- Πυργετός
13/9: Τερψιθέα- Πυργετός
16/9 Θύελλα Πετρωτού- Πυργετός
*Φιλικές αναμετρήσεις θα διεξαχθούν και στις παρακάτω ημερομηνίες χωρίς ωστόσο οι αντίπαλοι να έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη: 13/8, 23/8 και 27/8.
Τέλος στις 3 Αυγούστου ο Πυργετός θα μεταβεί στο Ελατοχώρι όπου θα παραμείνει για μία εβδομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass