ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ

Φινάλε στο 2ο παναθλητικό τουρνουά του Αμπελώνα

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2011 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:19
 ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Το μεγάλο αθλητικό τουρνουά που διοργανώθηκε από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Αμπελώνα και τον Δήμο Τυρνάβου ύστερα από έναν μαραθώνιο καθημερινών αγώνων που διήρκεσαν ένα μήνα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και beach volley, έφτασε στο τέλος του. Η συμμετοχή και φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού σε όλα τα αθλήματα συμμετείχαν πάνω από 400 άτομα όλων των ηλικιών. Νικήτρια στο ποδόσφαιρο αναδείχτηκε η ομάδα «Χρώματα Μπαρμπαγιάννης και Λογιστικά Μαλιάγκας» που κέρδισε με σκορ 5-1 την ομάδα «Lover Boys». Νικήτρια ομάδα στο beach volley αναδείχτηκε η ομάδα «Angel cafe» που κέρδισε με σετ 2-1 την ομάδα «Εναλλάξ cafe» και τέλος στο μπάσκετ νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η ομάδα Ταπητοκαθαριστήρια «Carpet clean Τσακνάκη» που κέρδισε με σκορ 30-28 την ομάδα «Χαρτικά Παλάσκας». Τις απονομές στους τελικούς των αθλημάτων έκαναν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Δημήτρης Χαλούλης, ο αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν Αμπελώνα κ. Σταύρος Κωτούλας και η αθλήτρια βόλεϊ της Α1 εθνικής κατηγορίας και μέλος του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Αμπελώνα κ. Χριστίνα Τσαπραλή.
Ο πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Αμπελώνα κ. Σταύρος Κωτούλας δήλωσε στην «Ε»: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που ολοκληρώθηκε με επιτυχία ένα τόσο μεγάλο τουρνουά. Η συμμετοχή των νέων ήταν και φέτος εντυπωσιακή και όλα κύλησαν ομαλά. Εμείς συνεχίζουμε τις δραστηριότητές μας και ευχαριστούμε όλους τους νέους που μας στηρίζουν σε κάθε μας κίνηση. Εμείς σαν ΤΟ.ΣΥ.Ν. Αμπελώνα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη δημοτική αρχή Τυρνάβου και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Δημήτρη Χαλούλη, τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Ανδρέα Γιαννόπουλο και την πρόεδρο της Δ.Κ Αμπελώνα κ. Διαμάντω Μπάσμπα για τη βοήθεια που προσέφεραν και για την όμορφη συνεργασία που είχαμε. Επίσης να ευχαριστήσουμε τους διαιτητές κ. Δικόπουλο Βασίλη, κ. Γιοβανόπουλο Βασίλη, κ. Γιαννόπουλο Ανδρέα, κ. Δότα Μαρία και κ. Τσαπραλή Χριστίνα, όπως επίσης να ευχαριστήσουμε και τον γιατρό της διοργάνωσης κ. Γκασιώνη Αχιλλέα για τη συνεχή του παρουσία. Ακόμη θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ταβέρνα Λάμπρος Γκιλέκας στο Λογγά Καρδίτσας που μας χορήγησε τα νερά της διοργάνωσης και τέλος να ευχαριστήσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας όλους τους νέους που συμμετείχαν και βοήθησαν εθελοντικά για να έχει αυτή η εκδήλωση αυτό το όμορφο αποτέλεσμα». Επίσης ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Δημήτρης Χαλούλης δήλωσε: «Η μακροχρόνια αφοσίωση των νέων του Αμπελώνα στα ιδανικά της συλλογικής δράσης στον αθλητισμό αναδείχτηκε και φέτος. Από τις 22 Ιουνίου έως και στις 15 Ιουλίου περισσότεροι από 400 νέους καθημερινά αθλούνταν στους χώρους του αθλητικού συμπλέγματος της πόλης του Αμπελώνα. Η συμμετοχή, η θετική διάθεση όλων των εμπλεκομένων φορέων αποτελεί εγγραφή για το μέλλον ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass