Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ

Πήρε Νούσιο, «κλείνει» Σμυρλή

* ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΡΑΧΟΥΛΑ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΒΑΣ. ΑΡΓΥΡΑΚΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2011 3:26 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:19
Τον ακραίο αμυντικό Άρη Σμυρλή θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί την τελευταία χρονιά στον Δευκαλίωνα Κρανιάς ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Καλαρρυτών και του Βουκεφάλα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και σύντομα δεν αποκλείεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία συνεργασίας των δύο πλευρών.
Εν τω μεταξύ ένα ακόμα ταλέντο του νομού ο Γιώργος Νούσιος ανήκει και επίσημα από χθες στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Φιλοκτήτη. Ο 16χρονος ψηλόσωμος επιθετικός (1,85 μ.) αγωνιζόταν στο Χειμάδι και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του προπονητή Μίλτου Ζιάκα, ο οποίος χαρακτηρίζει τον Γιώργο Νούσιο ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού. Η μεταγραφή του εν λόγω επιθετικού καταδεικνύει την πολύ καλή συνεργασία των δύο σωματείων για την οποία έκανε ιδιαίτερο λόγο ο πρόεδρος του Φιλοκτήτη Αντώνης Δημηνίκος ευχαριστώντας τη διοίκηση του Χειμαδίου.
Επιστροφή Αργυρακούλη
Στην ομάδα που τον ανέδειξε τη Δόξα Ραχούλας επέστρεψε ο Βασίλης Αργυρακούλης. Ο 23χρονος επιθετικός είχε φορέσει την περσινή σεζόν τη φανέλα του Δαμασιακού και η παρουσία του στη Δόξα θα βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των νέων στόχων της ομάδας. Η διοίκηση του συλλόγου τον ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που έδειξε στη Δόξα και την απόφασή του να επιστρέψει στην ομάδα και υπόσχεται κι άλλες σημαντικές μεταγραφές στη συνέχεια.
Ελεύθεροι Νάκης,
Γαρυφαλλόπουλος
Ελεύθερος από την Ελασσόνα έμεινε ο Δημήτρης Νάκης. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός εξετάζει προτάσεις από ομάδες Δ’ Εθνικής και Α’ Ερασιτεχνικής του νομού. Ελεύθερος είναι από χθες και ο επιθετικός Ορέστης Γαρυφαλλόπουλος που αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας.
Αρχίζει δουλειά η ΑΕΔ Νίκαιας
Μεθαύριο Δευτέρα 25 Ιουλίου στις 18.00 στο γήπεδο Νίκαιας θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ΑΕΔ Νίκαιας για τη νέα αγωνιστική περίοδο υπό τις οδηγίες του προπονητή Θεόδωρου Στεργιάδη.
Ενδιαφέρον Πασχαλίτσας
για Β. Γιοβανόπουλο
Τον αμυντικό μέσο Βασίλη Γιοβανόπουλο βολιδοσκοπεί η Πασχαλίτσα Καρδίτσας ομάδα Α’ Ερασιτεχνικής του γειτονικού νομού. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και αναμένονται εξελίξεις. Εν τω μεταξύ την ερχόμενη Δευτέρα η Πασχαλίτσα διοργανώνει χοροεσπερίδα με τη συμμετοχή του γνωστού και γηγενή τραγουδιστή Μιχάλη Παπαματθαίου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass