ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΔΟΙΚΗΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

Η «Μπάρτσα» βρήκε τον… γιατρό της

*Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2011 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:18
 Μπορεί να έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο σε δύσκολες στιγμές και να απάλυνε τον πόνο τους, όμως αυτή τη φορά καλείται να προσφέρει χείρα βοηθείας και στην «Μπάρτσα» του θεσσαλικού κάμπου, την Αναγέννηση Καλοχωρίου.
Ο λόγος γίνεται για τον ποδοσφαιριστή-επιστήμονα Ιωάννη Έξαρχο, που είναι γιατρός στο επάγγελμα (σ.σ. Γενική Ιατρική η ειδικότητά του), αλλά σε εμάς είναι γνωστός από τα γήπεδα, όπου χρόνια τώρα ως αρχηγός της Αναγέννησης τιμά τη φανέλα της, με το παραπάνω.
Αυτή τη φορά όμως ο κεντρικός αμυντικός του Καλοχωρίου, καλείται να συνεισφέρει στην αγαπημένη ομάδα του χωριού του από άλλο πόστο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναλαμβάνει πρόεδρός της.
«Είναι τιμή για το Καλοχώρι και για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που δέχθηκε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας αυτός ο εξαίρετος άνθρωπος και επιστήμονας, με το ήθος και την ευπρέπεια που τον διακρίνει» τόνισε ο αποχωρήσας πρόεδρος της ομάδας Αποστόλης Έξαρχος, που ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.
Χθες ο Ιωάννης Έξαρχος είχε συζήτηση με τον προπονητή Γιάννη Μπαλοδήμο, που θα είναι όπως δείχνουν τα πράγματα στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Στόχος της Αναγέννησης στο νέο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής κατηγορίας θα είναι μια αξιοπρεπής πορεία και να αποδίδει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο.
Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και τα ονόματα που απαρτίζουν το καινούργιο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, ενώ θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για την καινούργια σεζόν.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass