ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΣΕ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Στον Τύρναβο ο Γιώργος Ιακωβάκης

*ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ *ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΙΤΕΛΗ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2011 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:18
Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι ο Τύρναβος 2005, ο οποίος απέκτησε τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ιακωβάκη, που αναμένεται να τον βοηθήσει σημαντικά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού Μιχάλη Ζιώγα, που γνωρίζει τον εν λόγω παίκτη από τη θητεία του στον Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου, ενώ όπως μας πληροφόρησαν από τα Τρίκαλα, είναι ένα παιδί που έχει άριστο χαρακτήρα.
Γεννημένος στις 10/2/1985 ο Ιακωβάκης, ξεκίνησε από τη Θύελλα Μεγαλοχωρίου και εν συνεχεία αγωνίστηκε σους Ερασιτέχνες του ΠΑΟΚ, στα Τρίκαλα, στα Μετέωρα, στη Φαρκαδόνα και στον Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου.
Πέρυσι μέχρι τον Δεκέμβριο του 2010 ήταν στην Κόρινθο, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στον Α.Ο. Τρικάλων, απ΄ όπου αποχωρεί και θα φορά τη φανέλα του Τυρνάβου τη νέα σεζόν.
Χθες ο 26χρονος αμυντικός μέσος υπέγραψε παρουσία του προέδρου κ. Βασίλη Μπρέζα συμβόλαιο ενός χρόνου και το απόγευμα συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας, όπου τον καλωσόρισε ο συνεργάτης του προπονητή Μιχάλη Ζιώγα, ο Μιχάλης Μπίζιος.
*Εν τω μεταξύ, πληροφορίες που μας δόθηκαν από την Καρδίτσα, κάνουν λόγο ότι το όνομα του Γιώργου Μπιτέλη ακούστηκε για τον Τύρναβο.
Πάντως η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται πάρα πολύ δύσκολη, διότι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν είναι ελεύθερος από την Αναγέννηση Καρδίτσας, ομάδα με ιστορία και η οποία χθες υποβιβάστηκε στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Ο Μπιτέλης αγωνίστηκε εκτός από την Αναγέννηση Καρδίτσας και στον Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου όπου είχε προπονητή τον Μιχάλη Ζιώγα, ενώ ξεκίνησε από την ομάδα του Ταυρωπού. Εάν όντως υφίσταται ενδιαφέρον και προχωρήσουν οι συζητήσεις για να έρθει στην τυρναβίτικη ομάδα, αναμφισβήτητα. θα γίνει επίσης μια ακόμη σημαντική μεταγραφή και θα ενισχυθεί περαιτέρω ο Τύρναβος.
*Κατά τα άλλα χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της τυρναβίτικης ομάδας με διπλές προπονήσεις και οι παίκτες δείχνουν μεγάλη διάθεση, παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατεί στον κάμπο.
Την ερχόμενη Παρασκευή ο Τύρναβος ως γνωστόν θα αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ στα Δένδρα, ενώ την Κυριακή στις 6.30 το πρωί θα αναχωρήσει η αποστολή για τη Σαμαρίνα, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, μέχρι την Παρασκευή 5 Αυγούστου.
*Αξίζει να σημειώσουμε ότι προτάθηκε Βούλγαρος μεσοεπιθετικός που τελευταία αγωνιζόταν στο Μπάνσκο, αλλά δεν προχώρησαν οι συζητήσεις γιατί η ομάδα του Τυρνάβου έχει παίκτες για αυτή τη θέση.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass