ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟΥ ΑΓΙΑΞ Ο ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ

«Τουλίπες» στον… Πηνειό!

ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΧΘΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΙΝΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2011 2:57 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:18
 Σε ευρωπαϊκή τροχιά κινείται πλέον ο ποδοσφαιρικός σύλλογος των Αμπελοκήπων ο οποίος από τη νέα αγωνιστική σεζόν θα λειτουργεί πάνω σε ολλανδικά πρότυπα λόγω της συνεργασίας με τον Άγιαξ σε επίπεδο ακαδημιών. Ήδη τα έργα αναβάθμισης του αγωνιστικού χώρου και των αποδυτηρίων του γηπέδου Αμπελοκήπων έχουν ξεκινήσει, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται η πρώτη επίσκεψη κλιμακίου των Ολλανδών.
Με αφορμή λοιπόν τις εξελίξεις στον ΑΟ Αμπελοκήπων, αντιπροσωπεία του λαρισινού συλλόγου αποτελούμενη από τον ταμία Σπύρο Τριτάρη και τον υπεύθυνο των ακαδημιών Δημήτρη Μόρα, παρουσία του εμπνευστή του όλου εγχειρήματος, διεθνούς Έλληνα ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα, επισκέφθηκε χθες το δήμαρχο Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη τον οποίο ενημέρωσε για τις εξελίξεις και τα έργα ανάπλασης του γηπέδου και της παραπήνειας περιοχής στη συνοικία Αμπελοκήπων που αναμένεται να λάβουν χώρα.
«Κάναμε μία εθιμοτυπική επίσκεψη στο δήμαρχο Λαρισαίων, Κώστα Τζανακούλη τον οποίο ενημερώσαμε για το τι πρόκειται να γίνει στη συνοικία των Αμπελοκήπων και πιο συγκεκριμένα για την επικείμενη συνεργασία της ομάδας με τον Άγιαξ. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί από την πρώτη στιγμή ο κ. Τζανακούλης δήλωσε συμπαραστάτης της όλης προσπάθειας και παρουσιάστηκε πρόθυμος να μας προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούμε» δήλωσε στην «Ε» αμέσως μετά τη συνάντηση ο διοικητικός του ΑΟ Αμπελοκήπων Σπύρος Τριτάρης και πρόσθεσε:
«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο της αναβάθμισης των γηπεδικών εγκαταστάσεων προκειμένου να πληρούν τις προδιαγραφές που ζητάει ο Άγιαξ. Το νέο γήπεδο θα είναι έτοιμο μέσα στο χρονικό περιθώριο που έχουμε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου δηλαδή τέλη Αυγούστου.
Τις επόμενες ημέρες θα μας επισκεφθεί κλιμάκιο του Άγιαξ προκειμένου να δει την πορεία και εξέλιξη των έργων».
ΒΑΓΓ. ΜΟΡΑΣ: «ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ
ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»
Από την πλευρά του ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Πιστεύω ότι είναι κάτι που λείπει όχι μόνο από τη Λάρισα αλλά γενικότερα από την Ελλάδα θα έλεγα και έχει να κάνει με τη σωστή εκπαίδευση των παιδιών. Αυτό άλλωστε θέλουμε να παρέχουμε. Μία ακαδημία ποδοσφαίρου που θα βασίζεται πάνω σ’ αυτό. Ευχόμαστε κάτι καλό να γίνει στο μέλλον. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο 100%. Πιστεύω ωστόσο ότι την επόμενη εβδομάδα θα τελειώσει το θέμα και επίσημα και θα σας παρουσιάσουμε αυτό που θέλουμε για να καταλάβετε τι ακριβώς σημαίνει Άγιαξ.
Όπως είπα είναι κάτι που λείπει από την Ελλάδα, όχι μόνο από τη Λάρισα. Το να φέρεις την ακαδημία του Άγιαξ στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει και είναι ευκαιρία εφόσον υπάρχει η συνεργασία για πέντε χρόνια να πετύχουμε κάτι καλό. Ο Άγιαξ έχει ήδη ξεκινήσει κάποιες συνεργασίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Σύρο και προσπαθούμε και εμείς τώρα στη Λάρισα να φέρουμε αυτό το εγχείρημα».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass