ΣΕ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΜΙΚΡΟΥΣ» ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

Καλοκαιρινά μαθήματα μπάσκετ

* ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΖΙΑΧΡΗΣ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2011 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:17
 Το καλοκαίρι προσφέρεται για δράση και κυρίως για νέες εμπειρίες. Έτσι η ομάδα του Σπάρτακου για τους «μικρούς» των τμημάτων της αποφάσισε να προσφέρει μπάσκετ υψηλού επιπέδου και συναγωνισμό σε δύο Camp που συμμετείχε το ένα στο Βελιγράδι και το άλλο στην Καβάλα.
Στο Βελιγράδι, την πρωτεύουσα της Σερβίας ταξίδεψαν οι γεννηθέντες το 1989 και συμμετείχαν σε διεθνές τουρνουά με τον προπονητή Γιάννη Λαλάκη να προσπαθεί να προσαρμόσει τους παίκτες σε ένα νέο τρόπο σκέψης του παιχνιδιού αντιμετωπίζοντας τις ακαδημίες της Παρτιζάν και της Ζελέζνικ(ομάδες του Βελιγραδίου) αλλά και να δει το επίπεδο των λαρισινών παιδιών απέναντι σε δύο άλλες ελληνικές ακαδημίες, αυτές του Περιστερίου και του Ιωνικού.
Επίσης στο καλοκαιρινό καμπ μπάσκετ που έγινε στην Καβάλα συμμετείχαν τα άλλα παιδιά των τμημάτων υποδομής που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και προσδοκίες για το μέλλον. Στο συγκεκριμένο καμπ συμμετείχαν επίσης ακαδημίες από Φλώρινα, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα και επίσης ο Κεραυνό, από τη Λάρισα.
Οι συνοδοί των ομάδων Καλέτσιος Ηλίας, Γερακίνης Παναγιώτης, Παπαδήμας Στέργιος, Τζέλας Βαγγέλης, Πάκας Αντώνης, Κοιδής Παναγιώτης και Τσίσκαρης Γιώργος είχαν μια πετυχημένη συνεργασία και αντάλλαξαν απόψεις γύρω από την πρόοδο του αθλήματος και τις τεχνικές προόδου των ακαδημιών.
Τέλος σε ότι αφορά στις μεταγραφές της ανδρικής ομάδας του συλλόγου υπήρξε μια έκπληξη καθώς αποκτήθηκε ο Θόδωρος Τζιαχρής που μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες οι διοικούντες στοχεύουν σε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass