ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΟΙ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΕΣΣΗΣ

Διάκριση Λαρισαίων σε αγώνες μοτοσικλέτας στις Σέρρες

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2011 21:44 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:17
 Πλούσια αγωνιστική δράση για τους αγωνιζόμενους της Λάρισας περιελάμβανε το περασμένο  Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουλίου, καθώς με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 5ος αγώνας ταχύτητας μοτοσικλέτας του Κυπέλου Ελλάδας στις Σέρρες και την Κυριακή με τον αγώνα ταχύτητας –αντοχής 6 ωρών.
Το Σάββατο 9/7 με την εκκίνηση στην κατηγορία των 600cc πετάχτηκε δυνατά ο γρήγορος Λαρισαίος Γεώργιος Καρυωτούδης της kariotoudis racing, ακολουθούμενος από τον Γιώργο Μιχαλόπουλο της arogi-messis racing. Ενώ όλα έδειχναν ότι οι Λαρισαίοι θα έκαναν το 1-2 στον αγώνα, ένα στιγμιαίο λάθος, που οδήγησε σε έξοδο του Μιχαλόπουλου στον τελευταίο γύρο, τον έριξε στην 3η θέση. Στην κατηγορία των 1000 cc ο Βαγγέλης Σαπουνάς από τον Τύρναβο με μία καλή εκκίνηση πλασαρίστηκε στην 3η θέση, την οποία κράτησε μέχρι το τέλος, ανεβαίνοντας και αυτός στο βάθρο των νικητών.
Η δράση συνεχίστηκε και την Κυριακή 10-7 με τον αγώνα ταχύτητας –αντοχής 6 ωρών, όπου παρά την αφόρητη ζέστη που ταλαιπωρούσε μηχανές και αναβάτες, σημειώθηκαν αξιόλογες επιδόσεις. Ο αγώνας έγινε στις 10.00πμ με τους Τυρναβίτες Σαπουνά-Γκάργκα-Ζαγκότη να κάνουν καλή εκκίνηση και την διαφορά των 3 γύρων, την οποία έχτισε ο γρήγορος Σαπουνάς να τη διατηρούν μέχρι το τέλος. Μετά από 217 γύρους, οι Τυρναβίτες αναδείχτηκαν νικητές και στην κατηγορία των 1000 cc αλλά και στη γενική κατάταξη του δύσκολου αυτού αγώνα.
Η arogi-messis racing φέτος δοκίμασε το ακατόρθωτο να τρέξει με μόνο 2 οδηγούς. Όμως με μία άριστα προετοιμασμένη μοτοσικλέτα από την messis racing και ένα σταθερό γυρολόγιο, αφού αυτό παίζει το μεγαλύτερο ρόλο από τους Μεσσή –Μιχαλόπουλο κατέκτησαν την 1η θέση στα 600cc και την 3η στη γενική. Οι ομάδες ευχαριστούν χορηγούς, φίλους και θεατές για την παρουσία και τη βοήθειά τους στους αγώνες.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass