ΜΕ ΤΟ ASTRA OPC ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σημαντικές διακρίσεις για Σταφυλοπάτη-Στεργιούλα

*ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΡΑΛΙ ΔΩΔΩΝΗΣ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2011 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:17
Έντονη ήταν η αγωνιστική παρουσία για τον Αντώνη Σταφυλοπάτη και τον Στέργιο Στεργιούλα με το Astra OPC τους τελευταίους 3 μήνες σε όσους αγώνες συμμετείχαν.
Η αρχή έγινε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και συγκεκριμένα το ράλι Κένταυρος που διεξήχθη στο Πήλιο στα τέλη Μαΐου. Στον συγκεκριμένο αγώνα το πλήρωμα του Opel Astra κατάφερε παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τα φρένα (υπερθέρμανση) να πλασαριστεί στη 12η θέση της Γενικής Κατάταξης. Στην κατηγορία του, μιας και δεν υπήρχε ανταγωνισμός αυτή δεν μέτρησε βαθμολογικά.
Επόμενη συμμετοχή του Σταφυλοπάτη ήταν η γνωστή σε όλους Ανάβαση της Ριτσώνας. Στην συγκεκριμένη Ανάβαση που πραγματοποιήθηκε την 4 και 5 Ιουνίου στην περιοχή της Χαλκίδας δήλωσαν συμμετοχή 172 αυτοκίνητα αριθμός ρεκόρ και συγχρόνως αισιόδοξη νότα ειδικά στις σημερινές δύσκολες μέρες που περνάμε. Στην ανάβαση αυτή ο Σταφυλοπάτης κατάφερε να αποσπάσει την 4η θέση της κατηγορίας του και τη 10η της Γενικής κατάταξης.
Σημαντική διάκριση λοιπόν για αυτόν και την ομάδα του αλλά και αμέσως μετά από 15 μέρες και συγκεκριμένα την 25 και 26 Ιουνίου έγινε στην περιοχή του Τυμφρηστού το 1 ράλι Σπρίντ Καρπενησίου στο οποίο το πλήρωμα του Astra OPC κατέλαβε την 2η θέση τόσο στην Κατηγορία του όσο και στη Γενική Κατάταξη κερδίζοντας εντυπώσεις και πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.
Στο Πρωτάθλημα των Ασφάλτινων Σπρίντ συνεχίζει να προηγείται βαθμολογικά διευρύνοντας μάλιστα τη διαφορά από τους αντιπάλους του και ελπίζει να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Μεγάλοι υποστηριχτές της προσπάθειας αυτής στην κατάκτηση μίας από τις πρώτες θέσεις όλο το 2011 είναι τα Cafe Mikel, ως χορηγός επικοινωνίας η εφημερίδα «Ελευθερία», αλλά και υποστηριχτής το Alouette Shop Λάρισας.
*Επόμενος αγώνας για τον Σταφυλοπάτη και τον Στεργιούλα είναι σήμερα και αύριο στα Ιωάννινα με το 5ο Ράλι Σπρίντ Δωδώνης, όπου το ενδιαφέρον είναι εξίσου μεγάλο τόσο για τους αγωνιζόμενους, όσο και για τους θεατές.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass