ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αριθμός ρεκόρ από ποδηλάτες

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 162 ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2011 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:14
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο διασυλλογικός αγώνας δρόμου που έγινε στην πόλη μας και συγκεκριμένα στην περιοχή Κοιλάδας, Μάνδρας, Ραχούλας που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού και Επιστημών Δήμου Λάρισας και είχε την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Στον αγώνα συμμετείχε η Εθνική Ομάδα Ανδρών Δρόμου, η επαγγελματική ομάδα World of Bike καθώς επίσης και τα παρακάτω σωματεία, ΠΓΣ Λάρισας, Πηνειός Λάρισας, Άκρατος Βόλου, Π.Ο. Βόλου, Ασκληπιός Τρικάλων, Θησέας Ζωγράφου, Πρωτέας, Κρόνος Νίκαιας, Ερμής Μαρκοπούλου, ΠΕΣΑ Ζωγράφου, ΑΕΚ, Ποδηλατικός Όμιλος Κάστρο Ηρακλείου, ΒΑΟ, ΠΑΟΚ, Ποδηλάτης Θεσ/νίκης, Βέλος Θεσ/νίκης, Κύκλοτρον Καβάλας με συνολικό αριθμό 162 αθλητών και αθλητριών σε όλες τις κατηγορίες. Καθ’ όλη τη διάρκεια των Αγώνων που ξεκίνησαν από τις 10:30 έως τις 16:00 που έγιναν και οι απονομές των νικητών παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Λαρισαίων Κ. Τζανακούλης Κων/νος, ο αντιπρόεδρος από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού και Επιστημών Δήμου Λάρισας κ. Οικονόμου Ιωάννης, ο Ιερέας της Κοιλάδας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κοιλάδας κ. Νατσίδης Παναγιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων κ. Πρασσάς Αναστάσιος και πολλοί άλλοι. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν κατά τη διεξαγωγή των αγώνων οι αθλητές – αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Γι΄ αυτό οι διοργανωτές τους συγχαίρουν για τη μεγάλη τους προσπάθεια και όπως τόνισε στον χαιρετισμό προς τους αθλητές και συνοδούς ο δήμαρχος Λάρισας, ότι ο Δήμος Λάρισας και αυτός προσωπικά θα είναι αρωγός σε τέτοιες διοργανώσεις.
 Οι διοργανωτές ευχαριστούν την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, το Αστυνομικό Τμήμα περιφέρειας Λάρισας, τον ανθυπαστυνόμο που είχε τον συντονισμό των μέτρων κ. Ήλου Στυλιανό καθώς επίσης και όλους τους αστυνομικούς που βοήθησαν για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα. Επίσης την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Λάρισας για τη βοήθεια που παρείχαν καθώς και όλους τους εθελοντές. Επίσης Ο ΠΓΣ Λάρισας ευχαριστεί τους χορηγούς του Συλλόγου, το κατάστημα ποδηλάτων «ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ» και το BOSCH CAR SERVICE Υγραεριοκίνηση Τσάκαλου-Τσιούτσια.
Οι Λαρισαίοι που τερμάτισαν κανονικά είναι οι εξής:
 
Κατηγορία ΜΙΝΙ:
Καρατσιβής Παναγιώτης, ΠΓΣ Λάρισας
Δοξαράς Ευάγγελος, ΠΓΣ Λάρισας
Τσάτσαβου Γεωργία, ΠΓΣ Λάρισας
 
 
Κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ:
Χελιδώνης Δημήτριος ΠΓΣ Λάρισας
Τσάτσαβος Σταύρος, ΠΓΣ Λάρισας
Ρίζος Σωτήριος, ΠΓΣ Λάρισας
 
Κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ:
Δοξαράς Ευάγγελος, ΠΓΣ Λάρισας
Ξεσφιγγούλης Παντελής, ΠΓΣ Λάρισας
Καρλιώτης Αλέξανδρος, ΠΓΣ Λάρισας
Καρλιώτης Άρης, ΠΓΣ Λάρισας
 
Κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΩΝ:
Καπέλα Φανή, ΠΓΣ Λάρισας
Κακαέ Ζωή, Πηνειός
Τσιάρα Νικολέτα, ΠΓΣ Λάρισας
 
Κατηγορία ΕΦΗΒΩΝ:
Τσοπούρογλου Βασίλειος, ΠΓΣ Λάρισας
 
Κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ:
Μπαταλογιάννης Χρήστος, ΠΓΣ Λάρισας
Παγανός Κων/νος, Πηνειός
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass