ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Εβδομάδα ξεκαθαρίσματος

*Για την κλήρωση αλλά και την τιμωρία της έδρας για τα πλέι οφ

Δημοσίευση: 20 Απρ 2015 15:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:15

Του Σωτ. Κέλλα

Η εβδομάδα που αρχίζει από σήμερα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την ΠΑΕ ΑΕΛ αφού θα ξεκαθαρίσουν πολλά θέματα ενόψει της συμμετοχής της στα πλέι οφ της Β΄ Εθνικής  κατηγορίας.

Το πρώτο είναι η τιμωρία  της έδρας για μια αγωνιστική αφού τελικά η ομάδα στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο στην κανονική περίοδο δεν εξέτισε την ποινή της αλλά η ίδια ζήτησε να αγωνισθεί κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας(πιθανόν να φοβήθηκαν επεισόδια μετά την ήττα στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση).

Μέχρι τώρα επίσημη τοποθέτηση υπάρχει από τον γενικό διευθυντή της ομάδας Νίκου Μπαλατσούκα στον σύνδεσμο φιλάθλων Monsters σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος.

Λογικά το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΛ στα πλέι οφ αποκτά ιδιαίτερη σημασία και η κλήρωση των αγώνων θα δείξει ποιος θα είναι αντίπαλος και αν πρόκειται για ΑΕΚ και Ηρακλή τότε οι αντίπαλοί της θα αποκτήσουν εκτός από βαθμολογικό πλεονέκτημα και αγωνιστικό αφού θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ χωρίς φιλάθλους… Επίσης θα υπάρξει μεγάλη ζημιά και από θέμα εισπράξεων από τα εισιτήρια.

Αν η ΑΕΛ στα πρώτα παιχνίδια δεν έχει ικανοποιητική βαθμολογική συγκομιδή τότε αυτόματα το γεγονός ότι θα παίξει στα πλέι οφ δεν σημαίνει τίποτα.

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τη βδομάδα αυτή αλλά θα πρέπει να τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής. Μάλιστα σ’ αυτές εμπλέκεται και η ΑΕΛ καθώς είναι κατηγορούμενη για τον αγώνα με τον Ηρακλή λόγω της διακοπής του αγώνα και κινδυνεύει με υψηλό πρόστιμο.

Σε περίπτωση που κάποια ομάδα κάνει έφεση για την ποινή της πρωτοβάθμιας επιτροπής τότε τα πλέι οφ πιθανό να αργήσουν ακόμα περισσότερο.

Σαν πιο πιθανή ημερομηνία έναρξης δίνουν 2-3 Μαΐου παρά τις πιέσεις των ομάδων να γίνουν 25-26 Απριλίου. Αν αρχίσουν τον Μάιο τότε θα υπάρχουν τρεις εμβόλιμες αγωνιστικές και με δεδομένο ότι η ΑΕΛ θα έχει πληθώρα ισάξιων ποδοσφαιριστών θα δημιουργηθεί τεράστιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Επίσης σημαντικό είναι ότι στο ξεκίνημα των αγώνων αυτών δεν θα έχει τον τιμωρημένο Δεληζήση ενώ τρεις παίκτες (Καρανίκας, Μπόγιοβιτς, Μελισσάς) πρέπει να εκτίσουν και ποινή από κίτρινες κάρτες. Επίσης υπάρχουν παίκτες που έχουν μεγάλο αριθμό καρτών (παράδειγμα ο Μπανούσης που έχει εννέα).

Δυστυχώς τα μηνύματα για την ομάδα δεν είναι τόσο αισιόδοξα παρά τον αρχικό ενθουσιασμό για την είσοδο στα πλέι οφ.

Ο πιο αισιόδοξος αυτή τη στιγμή είναι ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος που προσπαθεί να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών για να διεκδικήσουν αυτό που τους αναλογεί . Θεωρεί ότι ένα καλό αποτέλεσμα στην πρώτη αγωνιστική, ειδικά αν η ομάδα παίξει εκτός έδρας θα αναθερμάνει τις ελπίδες για την κατάληψη μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγεί στη Σούπερ Λίγκα.        

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass