ΕΝΩ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Μια… καινούργια ενδεκάδα στον Οικονόμο

*ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2011 21:03 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:14
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του και έχοντας συγκρατημένη αισιοδοξία, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ξεκινάει σήμερα στις 6.30 το απόγευμα την προετοιμασία του, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Πρώτα θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός καθώς η βοήθεια του Θεού είναι πάντα απαραίτητη και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί προπόνηση, κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Γιώργου Καλτέκη.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και σίγουρα η παρουσία του και μόνο σε επαγγελματική κατηγορία, θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους.
Στο δυναμικό της ομάδας έγινε… λίφτινγκ και τα νέα πρόσωπα απαρτίζουν μια καινούργια ενδεκάδα, ενώ αποχώρησαν από τον σύλλογο συνολικά δεκαεννέα ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Νούσιας, Κορομπίλιας, Λιόλιος, Απ.Τσιανάκας, Φλώρος, Μήσιος, Λιλολάρι, Κέρι Φλόρενς, Μπλέντι, Μπανούσης, Σαββίδης.
Όσον αφορά στους παίκτες που αποχώρησαν αυτοί είναι οι Ξεσφίγγης, Καρανάσιος, Πουλάκης, Κολοβός, Μπαράς, Ραχωβίτης, Κολιός, Πούτας, Κουτρούλιας, Στάθης, Χατζηλιόντας, Μπέης, Μπίκος, Μενίκου, Ζαχαράκης, Ταχτιντής, Βούλγαρης, Φλίγγος και Λιούσκας (σ.σ. επέτρεψε στον Τύρναβο 2004 από όπου είχε αποκτηθεί   ως δανεικός).
Υπολογίζεται να γίνουν τρεις ή τέσσερις μεταγραφές ακόμη και η προσπάθεια επικεντρώνεται σε επιθετικούς και ένα αριστερό μπακ.
Ο ΔΙΓΚΟΖΗΣ
Μεγάλο όπλο αναμφίβολα του Οικονόμου μετά τον Ιανουάριο ήταν ο Άγγελος Διγκόζης, ο οποίος με την εμπειρία του βοήθησε σημαντικά στο αναδεχθεί η ομάδα πρωταθλήτρια στον 4ο όμιλο της Δ΄Εθνικής κατηγορίας.
Πάντως εάν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα , θα ξεκαθαρίσει αύριο   που οι δυο πλευρές θα συναντηθούν ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.
*Σημειώνεται ότι οι προπονήσεις της ομάδας θα γίνονται καθημερινά στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη μέχρι τις 24 Ιουλίου, ημερομηνία που θα αναχωρήσουν για τους Φιλιππαίους Γρεβενών, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
 
 
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass