ΟΙ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ» ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ

«Φλερτάρει» με Καρακώστα ο Φαλανιακός

*ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ *ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2011 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:14
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Τη φανέλα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας θα φορούν τη νέα αγωνιστική σεζόν οι 16χρονοι Δημήτρης Σουλιώτης (αμυντικός μέσος από τους Ατρόμητους/Θύελλα) και Ευάγγελος Παπαχρήστου (επιθετικός από την Αστραπή Ν.Π.). Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές –στελέχη της Μικτής Νέων ΕΠΣΛ-ήταν προσωπική επιλογή του τεχνικού Μίλτου Ζιάκα ο οποίος σχολιάζοντας τη μεταγραφή τους στην ομάδα των παραλίων επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Πρόκειται για δύο νέα παιδιά τα οποία πιστεύω ότι έχουν όλα τα εχέγγυα και τις βάσεις να πετύχουν πολλά. Πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά και τον προγραμματισμό θα βρουν το δρόμο τους που αποτελεί και δική μας φιλοδοξία και στόχο».
Κι ενώ ο Φιλοκτήτης συνεχίζει να επενδύει στα ταλέντα της περιοχής προσθέτοντας στο έμψυχο δυναμικό του τους Σουλιώτη, Παπαχρήστου, ένας άλλος παίκτης ο Ζήσης Καρακώστας φαίνεται να είναι έτοιμος προς αποχώρηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τερματοφύλακας του Φιλοκτήτη βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Φαλανιακού και ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Εάν η διοίκηση του Φιλοκτήτη δεν ικανοποιήσει τις οικονομικές του απαιτήσεις ο παίκτης κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξει στον Φαλανιακό.
Εξελίξεις σχετικά με τις αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό είχαμε στην ΑΕΔ Νίκαιας καθώς τέσσερις ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν για το σύλλογο. Πρόκειται για τον 33χρονο αμυντικό Δημήτρη Πλιάγκα, τον 27χρονο αμυντικό Θανάση Παύλου, τον 28χρονο επιθετικό Δημήτρη Πεζή και τον 27χρονο τερματοφύλακα Τζουζέπε Ροτζέρο, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες να ανακοινωθούν κι άλλες αποδεσμεύσεις.
Αποδεσμεύσεις ωστόσο είχαμε και από τον Λαρισαϊκό. Πρόκειται για το νεαρό μεσοεπιθετικό Νίκο Βάσσο (στέλεχος της Μικτής ΕΠΣΛ), τον επιθετικό Θανάση Δάσσιο (βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Σμόλικα) και τον κεντρικό αμυντικό Νότη Κοντοθανάση.
Εξελίξεις σε ό,τι αφορά στα διοικητικά είχαμε στον Ηρακλή Χάλκης. Πιο συγκεκριμένα μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες τη νέα διοίκηση του συλλόγου αποτελούν οι Θυμάκης Σταύρος, Κουτσανικούλης Μάκης, Μπαζούλης Ιωάννης, Μπακαλούλης Δημήτρης, Μπακαλούλης Χαράλαμπος, Νανάς Γιώργος, Νταμπουρλής Αντώνιος, Τσιλιάκος Στυλιανός και Χριστοδουλούλης Κωνσταντίνος. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το νέο Δ.Σ. των «κυανολεύκων» να συγκροτηθεί σε σώμα με επικρατέστερο για τον προεδρικό θώκο τον κ. Μπακαλούλη.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass