ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

«Εμπρός μαρς» για τον Τύρναβο 2005

* ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2011 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:13
Μπορεί για πολλούς οι διακοπές να ξεκίνησαν ουσιαστικά από αυτή την εβδομάδα που διανύουμε, όμως για τους ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου 2005, τελείωσαν από χθες το απόγευμα.
Σήμερα λοιπόν αρχίζουν τα... βάσανα, καθώς το απόγευμα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, κάτω υπό τις οδηγίες του τεχνικού Μιχάλη Ζιώγα.
Στις 6 το απόγευμα θα συγκεντρωθούν οι παίκτες στο γήπεδο και στις 6.30 θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός, ενώ θα ακολουθήσει προπόνηση. Εντός της εβδομάδας θα γίνουν ιατρικές εξετάσεις και διάφορα τεστ.
Στις 24 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Σαμαρίνα Γρεβενών, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Μέχρι στις 5 Αυγούστου.
Από μεταγραφικής πλευράς, αποκτήθηκαν μόνο ο νεαρός γκολκίπερ Ντάλλας από την ομάδα Θύελλα-Ατρόμητοι, ο επιθετικός Μεζίνι από τον Αμπελωνιακό και ο Δημοσθένης Τζέκος (σεντερ φορ), που αγωνιζόταν στον Φωκικό.
Φυσικά αναμένεται να γίνουν και άλλες προσθήκες στο ρόστερ του σωματείου, όμως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το ποιες ομάδες θα αγωνίζονται, στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ παράλληλα δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία της περιόδου 2010-2011.
Όλοι στην ομάδα κρατάνε χαμηλούς, γνωρίζοντας ότι υπάρχει τεράστια οικονομική κρίση και σίγουρα στο νέο πρωτάθλημα, τα νοικοκυρεμένα σωματεία θα επιβιώσουν κάνοντας έναν σωστό προγραμματισμό, χωρίς σπατάλες και υπερβολές...
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΖΕΚΟΣ: «ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ»
Παρών στη σημερινή πρεμιέρα της προετοιμασίας θα είναι και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της τυρναβίτικης ομάδας, ο Δημοσθένης Τζέκος.
Ο 24χρονος Καρδιτσιώτης επιθετικός (σ.σ. γεννήθηκε στη Ματαράγκα), σε χθεσινές δηλώσεις που έκανε στην «Ε», επισήμανε τα εξής: «Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος και είναι τιμή μου που θα φορέσω τη φανέλα την οποία φόρεσε και ο αείμνηστος Γιώργος Μητσιμπόνας. Ήρθα σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα τόσο διοικητικά όσο και από οικονομικής πλευράς, που αποτελεί εξαίρεση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Βασικό ρόλο έπαιξε ο Μιχάλης Ζιώγας, προπονητής που είχα και στον Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος πιστεύει πάρα πολύ στην αξία μου και τον ευχαριστώ. Άλλωστε η σοβαρότητα που έχει και το έργο του, είναι κάτι που φαίνονται στη φανταστική πορεία του Τυρνάβου τα τελευταία χρόνια, στην Δ’ και Γ’ Εθνική κατηγορία. Μου δίνεται λοιπόν η ευκαιρία παράλληλα με τη στρατιωτική μου θητεία να παίξω ποδόσφαιρο σε μια ομάδα που έχει όλα τα εχέγγυα για να δείξει την αξία του ο κάθε ποδοσφαιριστής.
Μιλήσαμε με τον πρόεδρο, τον κ. Βασίλη Μπρέζα και μέσα σε μισή ώρα δώσαμε τα χέρια, ενώ με εντυπωσίασε ο τρόπος που με δέχθηκε. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, θέλω να δώσω πάρα πολλά στον Τύρναβο, γνωρίζω πολλά παιδιά στην ομάδα και δεν θα έχω απολύτως κανένα πρόβλημα προσαρμογής».
* Ο Τζέκος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Θεσσαλικό Ματαράγκας και σε ηλικία 15 χρονών πήγε για τρία χρόνια στον Πατραϊκό.
Επέστρεψε μετά και αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ ακολούθως έπαιξε στον Ταυρωπό, στον Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου, στο Καστράκι, πάλι στην Αναγέννηση και την τελευταία διετία στον Φωκικό. Επίσης ήταν βασικό στέλεχος στις ομάδες της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass