ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ PANTHEON PLAZA

Το μπιτς βόλεϊ μόδα στη Λάρισα...

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕΧΡΙ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2011 3:36 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:13
Το μπιτς βόλεϊ είναι το άθλημα του καλοκαιριού ακόμα και στις πόλεις που δεν έχουν παραλία και το απέδειξε και το τουρνουά που διοργάνωσε το Pantheon Plaza στο γήπεδο που κατασκεύασε και πραγματικά οι συμμετοχές του κοινού σ’ αυτό έδειξαν ότι ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια.
Χθες έγινε ο τελικός του τουρνουά με τις κερκίδες να είναι γεμάτες από φίλους του βόλεϊ αλλά και άλλους που ήθελαν να πάρουν μία «γεύση» από το άθλημα του καλοκαιρού.
Το ζευγάρι της Άντρια Κολομητρούση και της Νατάσας Λουκανίκα ήταν αυτό που «έκλεψε» την παράσταση καθώς είχε πτυχιούχο ψυχολόγο (Λουκανίκα) αλλά και υποψήφια γιατρό για γρήγορη αποκατάσταση (Κολομητρούση), με αποτέλεσμα να κερδίσουν πολύ άνετα τις αντιπάλους που ήταν η Εύη Λίτσιου και η Σιμόνα Ιόβτσεβα. Τα σετ 21-13 και 21-10.
Οι νικήτριες δεν κέρδισαν μόνο το χειροκρότημα των παρευρεθέντων και τις εντυπώσεις από το αγωνιστικό θέαμα που πρόσφεραν (βοήθησαν και οι αντίπαλες καθώς για κάθε πόντο γινόταν πραγματική μάχη) αλλά και τις χρηματικά έπαθλα, δωροεπιταγές και δώρα από συνεργαζόμενα καταστήματα του Pantheon Plaza.
Τις απονομές έκανε ο πρόεδρος της ΚΕΔ Λαρισαίος διεθνής διαιτητής (ο κορυφαίος του κόσμου για μεγάλο χρονικό διάστημα), Βασίλης Αντωνούλης και ο διευθυντής του Pantheon Plaza Γιώργος Κατσαρός.
Την αναμέτρηση διηύθυνε με χαρακτηριστική επιτυχία ο Αχιλλέας Παπαγεωργίου που στο τέλος δέχθηκε και τα πειράγματα του Λαρισαίου διεθνή διαιτητή Μιχάλη Θεμελή που έδωσε το «παρών» στον τελικό όπως έκαναν όλοι οι φίλοι του βόλεϊ καθώς γεγονότα για το συγκεκριμένο άθλημα σπανίζουν στην πόλη της Λάρισας παρά την ύπαρξη πολύ καλών γυναικείων ομάδων.
ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ
Παρά την ολοκλήρωση του τουρνουά το γήπεδο θα παραμείνει στο εμπορικό κέντρο μέχρι 31 Ιουλίου για το κοινό. Μπορεί να το χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε αρκεί να δηλώσει συμμετοχή στο τηλέφωνο 6978 - 778.517. Όποιος θέλει παίρνει την παρέα του και υπό το φως των προβολέων κάνει ένα αγώνα μπιτς βόλεϊ. Ξεχωριστή εμπειρία...
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass