ΣΕ ΑΕΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

«Έκλεισαν» Ματούλας και Ραμάι

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2011 3:33 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:13
Συνεχίζοντας την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Αετός Μακρυχωρίου προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού του Δημήτρη Ματούλα από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελούσε βασικό στέλεχος της Μικτής Νέων ΕΠΣΛ ενώ αγωνίστηκε και στην Περιφερειακή ομάδα. Οι «κιτρινόμαυροι» τον απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την ομάδα της Τσαριτσάνης.
«Κάτοικος» Νίκαιας θα είναι από τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Αντώνης Ραμάι. Για τον 18χρονο μεσοεπιθετικό υπήρχε ενδιαφέρον από την ομάδα του Θοδωρή Στεργιάδη όπως είχε αποκαλύψει η «Ε» και οι εξελίξεις ήταν θετικές. Ο πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής είχε πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια με την ανδρική ομάδα της Πελασγιώτιδας και αναμένεται να προσφέρει πολλά περισσότερα στη νέα του ομάδα.
Μετά τον επιθετικό Παναγιώτη Φουσίκα στο «στόχαστρο» του Μαχητή Τερψιθέας μπήκε ένα ακόμα ηχηρό όνομα. Πρόκειται για τον αμυντικό Κώστα Κολοβό από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο και ότι εκτός απροόπτου ο έμπειρος αμυντικός θα φορέσει τελικά τη φανέλα του Μαχητή τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι μεταγραφικές κινήσεις των ανθρώπων του συλλόγου δεν σταματούν εδώ αφού υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Και μια που έγινε λόγος για την ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, θα πρέπει να επισημανθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τον νεαρό αμυντικό της ΑΕΛ Νέων Κ-17 Κώστα Κορομηλά. Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής είχε κληθεί φέτος στη Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ.
Στη Δάφνη Γλαύκης- όπως είχε αποκαλύψει η «Ε» -μετακόμισε πλέον οριστικά από την Κρανιά ο Φώτης Γκουζιώτης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ωστόσο δεν θα είναι μόνος του καθώς θα έχει παρέα τον… επιστήθιο φίλο του και συμπαίκτη του στην ομάδα του Δευκαλίωνα Κώστα Ταξιάρχη. Σημαντικές μεταγραφές για τη Δάφνη η οποία αναμένεται να αποτελέσει μία από τις πιο ισχυρές ομάδες στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία.
Στο «στόχαστρο» ομάδων του νομού βρίσκεται ο νεαρός αμυντικός του Τοξότη Λάρισας Δημήτρη Καλπίας. Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής (ήταν βασικό στέλεχος των Μικτής Νέων ΕΠΣΛ και Περιφερειακής ενώ κλήθηκε και στην προεπιλογή για την Εθνική Νέων) απασχολεί τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, τη Δήμητρα Γιάννουλης αλλά και τον Δωτιέα Αγιάς. Το σίγουρο είναι ότι μετά τον υποβιβασμό του Τοξότη στη Β’ Ερασιτεχνική ο νεαρός αμυντικός θα προσπαθήσει να αναρριχηθεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Η φιλοσοφία του Φιλοκτήτη Μελιβοίας τα τελευταία χρόνια είναι η επένδυση στα ταλέντα της περιοχής. Πιο πρόσφατα παραδείγματα αποτελούν οι Ρέντζας και Ευαγγέλου. Αν λάβουμε λοιπόν υπόψη τις πληροφορίες που κάνουν λόγο- σχετικά με τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου- για τον 15χρονο αμυντικό χαφ Δημήτρη Σουλιώτη από τους Ατρόμητους/Θύελλα, τον 16χρονο αμυντικό Δημήτρη Καλπία από τον Τοξότη και τον μέσο Χρήστο Αρβανίτη από τη Δήμητρα Αγιάς, τότε καταλαβαίνουμε ότι η ομάδα των παραλίων ετοιμάζεται να δημιουργήσει μία νεανική και πολλά υποσχόμενη ομάδα με ερασιτεχνικό προσανατολισμό και μέσα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι».
Στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς οι νεαροί ποδοσφαιριστές όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Καλπίας απασχολούν τους ανθρώπους του συλλόγου. Έτσι λοιπόν οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε λόγος και για τον κεντρικό Γαρουφαλλιά και τον επιθετικό Παπαχρήστο από την ομάδα της Αστραπής Ν. Πολιτείας.
Η Νέα Νίκη Νίκης ανακοίνωσε την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών από τη Δήμητρα Αγιάς. Πρόκειται για τους Ν. Αρβανίτη (κεντρικός), Μάνο (τερματοφύλακας) και Καψαλός (αμυντικός), ενώ έπεται και συνέχεια. Η μεγάλη, ωστόσο, είδηση έχει να κάνει με τον αρχηγό Δημήτρη Τριανταφύλλου ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Παρελθόν για την ομάδα του Πανιωνίου αποτελεί ο Αποστόλης Κορομηλάς μετά από μία άκρως επιτυχημένη θητεία στους «κυανέρυθρους» που σφραγίστηκε με τη φετινή άνοδο της ομάδας στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία. Από την πλευρά του ο Λαρισαίος τεχνικός ευχαριστεί τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου Ευθύμη Φλώρο, τους κατοίκους της συνοικίας και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την άψογη συνεργασία και εύχεται στην ομάδα να πετύχει τους νέους της στόχους.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass