Η 9η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

Μαγική εικόνα για τον Ν.Ο.Λ.

* ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2011 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:12
Μόνο ως μαγική εικόνα μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός πως οι έφηβοι του Ν.Ο.Λ. κατέλαβαν την ένατη θέση στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος πόλο που διεξήχθη στο Βόλο. Η λαρισινή ομάδα έκανε πολύ καλές εμφανίσεις σε όλα τα ματς και αδικείται από την κατάταξη. Συνολικά όμως ο Ναυτικός Όμιλος κέρδισε πολλά με την παρουσία του εκεί.
Οι αθλητές του Γιάννη Θεοχάρη ξεκίνησαν με ήττα από την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου (8-6) σε έναν αγώνα που προηγήθηκαν ακόμη και με σκορ 5-2 αλλά δεν άντεξαν στην πίεση, λόγω έλλειψης ουσιαστικά αλλαγών.
Στη συνέχεια έκαναν το καλύτερο ματς της διοργάνωσης κόντρα στην ισχυρή Βουλιαγμένη που προηγήθηκε με 6-2 στο ημίχρονο. Ο Ν.Ο.Λ. στο 3ο οκτάλεπτο αντέδρασε και με εξαιρετική άμυνα μείωσε τη διαφορά σε 6-5. Τότε εφαρμόσθηκαν οι γνωστές τεχνικές της ανεκδιήγητης διαιτησίας και χάρισαν ένα ακόμη γκολ (7-5) στη βουλιαγμένη τη στιγμή που η ομάδα του Ν.Ο.Λ. ήτανε έτοιμη για την ισοφάριση.
Στον αγώνα ανάμεσα στο Ν.Ο.Λ. και τον Π.Α.Ο.Κ. είχαμε την πρώτη ισοπαλία του τουρνουά. Η ομάδα της Λάρισας αποδείχθηκε «ιδανικός αυτόχειρας» καθώς προηγήθηκε με 5-4 και λίγο πριν το τέλος (1.38´´)κέρδισε πέναλτι που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας. Στη συνέχεια ισοφαρίστηκε με γκολ στην κόντρα.
Το επόμενο ματς με τον Ο.Υ.Κ. Βόλου δεν αντέχει κριτική επειδή η ομάδα της πόλης μας είχε να αντιμετωπίσει την κακή ψυχολογία της, λόγω μη επίτευξης των στόχων της (είσοδο στην τετράδα), καθώς επίσης και τη γηπεδούχο ομάδα που απολάμβανε από την αρχή του τουρνουά «διαιτητικής ασυλίας».
Ο αγώνας κατάταξης (9η -10η θέση) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ήταν εύκολη υπόθεση για το Ν.Ο.Λ., καθώς έφθασε να προηγείται στο 3ο οκτάλεπτο με 8-3και του έδωσε την ευκαιρία να χαλαρώσει και να κερδίσει τελικά με 9-7.
Η γενική εικόνα της ομάδας τελικά ήταν ικανοποιητική και έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές του συλλόγου να επιστρέψουν γεμάτοι εμπειρίες για το μέλλον, μέσα από μια διοργάνωση που χαρακτηρίσθηκε από πολλές ατέλειες και παραλείψεις (διαιτητικά λάθη , άθλιες συμπεριφορές της κερκίδας, με επεισόδια μεταξύ γονέων – θεατών, τροφική δηλητηρίαση που έστειλε στο νοσοκομείο του βόλου 15 παιδιά κ.λπ.).
Οι άνθρωποι της υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Λ. συγχαίρουν λοιπόν ολόψυχα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων και τους εύχονται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της αθλητικής τους καριέρας.
Οι αθλητές που έλαβαν μέρος ήταν οι εξής: Ιωακείμ Σωτήρης, Ζακυνθινός Γιώργος, Κόκκινος Νίκος , Παπαδόπουλος Τριαντάφυλλος, Στεργίου Γιώργος, Αλεξανδρής Γιώργος, Θεοδωρόπουλος Τάσος, Κέδρας Γιώργος, Πατούνας Ηλίας, Αλεξανδρής Νίκος , Κυριαφίνης Βασίλης.(Οι τρεις τελευταίοι είναι παίκτες της ομάδας παίδων του Ν.Ο.Λ.).
Τα αποτελέσματα των αγώνων του ΝΟΛ ήταν τα εξής:
Ν.Ο.Λ. –Π. Φάληρο   6-8
(Κόκκινος 3, Στεργίου 1, Οικονόμου 1, Παπαδόπουλος 1)
Βουλιαγμένη – Ν.Ο.Λ.           7-5
(Οικονόμου 2, Παπαδόπουλος 1, Κόκκινος 1, Στεργίου 1)
Ν.Ο.Λ. - Π.Α.Ο.Κ.      5-5
(Στεργίου 3, Παπαδόπουλος 1,Κόκκινος 1)
Ο.Υ.Κ. Βόλου - Ν.Ο.Λ.          9-2
(Παπαδόπουλος 2)
Ν.Ο.Λ. - Παναθηναϊκός         9-7
(Παπαδόπουλος 4, Στεργίου 2, Κόκκινος 1, Αλεξανδρής 1, Οικονόμου 1)
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass