ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Διακρίσεις για τις αθλήτριες της Γ.Ε.Λ.

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2011 2:49 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:12
Προετοιμάστηκαν σωστά από τις προπονήτριές τους, στηρίχτηκαν από τις οικογένειές τους, αγνόησαν την ανυπαρξία κατάλληλου χώρου προπόνησης, ακολούθησαν τον προγραμματισμό του συλλόγου, πίστεψαν στον εαυτό τους και βρέθηκαν στην κορυφή της Ελλάδος, παρά τα μεγάλα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν.
Ο λόγος για τις αθλήτριες ρυθμικής της Γυμναστικής Ένωσης Λάρισας που στέφθηκαν Πρωταθλήτριες Ελλάδος για το 2011, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ρυθμικής κορασίδων, στο Κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης.
Με μεγάλη διαφορά βαθμών, από το δεύτερο και τρίτο σωματείο στη βαθμολογία, κατέκτησαν την πολυπόθητη 1η θέση και απέδειξαν για πολλοστή φορά, ότι η ρυθμική γυμναστική στη Λάρισα βρίσκεται σε συνεχόμενη ανοδική πορεία και μπορεί να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στον αθλητισμό της πόλης μας.
Η δουλειά των προπονητριών της Γ.Ε.Λ. κ. Μπελογκλάζοβα Γκαλίνας, Μπελιάεβα Ναταλίας, Ζεβόρας Ιζαμπέλας καταξιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο με την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και την εντυπωσιακή εμφάνιση των αθλητριών τους. Στην υπόλοιπη Ελλάδα αναφέρονται πλέον στην «Σχολή της Λάρισας» στη ρυθμική γυμναστική. Οι Πανελληνιονίκες κορασίδες της Γ.Ε.Λ. είναι οι: Ζάχου Ανδρομάχη που κέρδισε και τη 2η θέση στο σύνθετο ατομικό. Η Τζιατζιά Έρρικα ήταν 4η στο σύνθετο ατομικό και η Κανάκη Δήμητρα 3η στις κορίνες με 7η τη Νικολίτσα Μαρία. Η Δανίλη Δέσποινα εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, όπως και η μικρή της ομάδος Ριζούλη Χρυσή και η Κυρίτση Γεωργία. Αξιέπαινη η ενέργεια του Ε.Ο.Σ. Λάρισας, που στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί και στον χώρο του αθλητισμού, έδειξε κατανόηση και πνεύμα συνεργασίας και διευκόλυνε την ομάδα της Γ.Ε.Λ. στην μετακίνησή της στην Αθήνα. Γονείς, αθλήτριες και Δ.Σ. της Γ.Ε.Λ. εκφράζουν τις ευχαριστίες τους γι’ αυτή την κίνηση, στους ανθρώπους του Ε.Ο.Σ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass