ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-0

Ηττήθηκε στις καθυστερήσεις ο Τύρναβος 2005

* Θετικά μηνύματα από τους «μικρούς» Τασιούλη, Λίταινα, Χρηστίδη και Δάσσιο

Δημοσίευση: 20 Απρ 2015 11:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:11

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο ΕΑΚ Βόλου, ο Τύρναβος 2005 γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις,  με σκορ 1-0.

Το αποτέλεσμα ωστόσο δεν μέτρησε τόσο για παίκτες και τεχνική ηγεσία των δυο ομάδων όσο για τα χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται για τα  πλέι οφ, ενώ οι «κυανέρυθροι» για τα πλέι άουτ της Football League.

Τόσο ο Αποστόλης Χαραλαμπίδης όσο και ο  Δημήτρης Ελευθερόπουλος είχαν  την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και να τεστάρουν  την ετοιμότητα των παικτών τους. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι παίκτες που έβγαιναν αλλαγές, έμπαιναν ξανά στο παιχνίδι, με τους τεχνικούς να δοκιμάζουν  πρόσωπα και σχήματα ενόψει των πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός αν και  δεν έκανε  σημαντικές ευκαιρίες, κατάφερε  να κερδίσει το φιλικό με 1-0 με γκολ του Τριανταφυλλάκου στις καθυστερήσεις,  μετά από ασθενή απόκρουση του Ντάλα σε σουτ του Διαμαντόπουλου.

Και οι δυο ομάδες δεν ανέβασαν στροφές σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, με τους προπονητές στις άκρες των πάγκων να «ελέγχουν» συγκεκριμένα στοιχεία και πράγματα. Γι΄ αυτό τον λόγο άλλωστε και δεν καταγράφηκαν καλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, παρά κάποια σουτ, που δεν προήλθαν όμως από οργανωμένες επιθέσεις. Αναμφίβολα όμως ήταν ένα δυνατό τεστ και για τον Τύρναβο τα ενθαρρυντικά  μηνύματα  έρχονται  από τους «μικρούς» που χρησιμοποίησε ο Αποστόλης Χαραλαμπίδης.

Και η αναφορά στους Τασιούλη, Λίταινα, Χρηστίδη και Δάσσιο, οι οποίοι έδειξαν ότι αν συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά που έγινε στην ομάδα Νέων και κάνουν προσωπικές θυσίες, τότε έχουν τα φόντα να κάνουν το βήμα παραπάνω που θέλουν τόσο οι άνθρωποι της ΠΑΕ όσο και η τεχνική ηγεσία πιστεύοντας  στο ταλέντο τους.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός είχε καλές ευκαιρίες με τους Θέο και Μπαλντοβαλίεφ στο 12’ και στο 29' και στο 38' με κεφαλιά του Μπάρμπα να καταλήγει άουτ. Ο Τύρναβος απείλησε με τον Ντατίδη, αλλά ο Κολίτσι έδειξε σε ετοιμότητα στο 36’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 67' ο Κυζιρίδης έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, ενώ στο 73' ο Μπεριάν σούταρε μετά από ωραία πάσα του Νικολιά για να φύγει η μπάλα άουτ. Ένα λεπτό νωρίτερα η φιλοξενούμενη ομάδα είχε βρεθεί μία ανάσα από το γκολ, αλλά ο Ρίζος είπε «όχι»  στον Αλεξίου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κολίτσι, Καρράς, Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Ιντζίδης, Μακρυδημήτρης, Κεσίδης, Μπιτάνγκ, Σκοπελίτης, Θέος, Μπαλντοβαλίεφ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ρίζος, Ζέρης, Μαργαρίτης, Γιαλούσης, Ιντζίδης (68' Μπάρμπας), Μακρυδημήτρης (68' Μπιτάνγκ), Τριανταφυλλάκος, Μπεριάν, Νικολιάς, Κυζιρίδης, Διαμαντόπουλος

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Πρίφτης, Στεργιανός, Καραμανλής, Λαμπρόπουλος (75' Δάσσιος), Κυργιάκος, Όττα, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παληγεώργος, Ποκόνγκ, Παπασάββας

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ντάλας, Χαλούλος, Σουλιώτης, Καραμανλής (68' Λίταινας), Ιβανίδης, Αλεξίου, Εμμανουήλ (83' Χρηστίδης), Γεωργίου, Δημητρίου, Ποκόνγκ (60' Τασιούλης), Λαμπρόπουλος.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass