ΒΡΗΚΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ ΟΙ «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ»

Ο Σαριμπαλίδης συμφώνησε με τον Φοίνικα

ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ * ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΡΕΙΣ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2012 3:28 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:41
 Του Κ. Γκιάστα
Τον βασικό του πλέι μέικερ για τη νέα σεζόν (σε όποια κατηγορία και αν παίξει τελικά Β’ ή Γ’ Εθνική) βρήκε ο Φοίνικας. Σύμφωνα με πληροφορίες η λαρισινή ομάδα που πριν από λίγο διάστημα μπήκε στη διαδικασία μπαράζ ανόδου από την Γ’ Εθνική συμφώνησε με τον Κώστα Σαριμπαλίδη. Ο Λαρισαίος αθλητής πέρυσι είχε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με τη φανέλα του συμπολίτη Αστέρα. Στις συζητήσεις όμως για ανανέωση δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι τα βρήκε με τον Φοίνικα. Στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα. Ο Κώστας Σαριμπαλίδης ήταν για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια (μέχρι πρόπερσι) στα Τρίκαλα και έπαιζε με τη φανέλα του Αίολου ενώ παλιότερα είχε παίξει στην ΑΕΛ, στον Περσέα και στους Ίκαρους Τρικάλων.
Η άλλη κίνηση που βρίσκεται λίγο πριν την τελική συμφωνία είναι η απόκτηση του Κώστα Αθανασόπουλου. Το «τεσσάρι» με τη μεγάλη αλτικότητα για δύο συνεχόμενα χρόνια ήταν στον Αστέρα όμως φέτος όπως όλα δείχνουν θα αλλάξει... γειτονιά και θα πάει στον Φοίνικα.
Αν συμβούν αυτές οι δύο κινήσεις και επίσημα τότε οι «μελανόλευκοι» δείχνουν πως παίρνουν το ζουμί της καλής περσινής πορείας του Αστέρα.
Όσον αφορά στους υπόλοιπους παίκτες από την περσινή περίοδο τρεις φαίνεται πως αποτελούν ήδη παρελθόν. Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Γλυκόπουλος και Δημήτρης Σπανούλης, ο καθένας για τους δικούς του λόγους δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Έτσι ο Φοίνικας θα πρέπει να καλύψει τα κενά που αφήνουν οι συγκεκριμένοι. Γρήγορα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ψηλού. 
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass