ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Χάλκινος ο Μάρας

Δημοσίευση: 20 Απρ 2015 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:11

Ακόμη ένα μετάλλιο πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του ο Βλάσης Μάρας, που κατέκτησε την τρίτη θέση στο μονόζυγο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής του Μονπελιέ. Ο 32χρονος Ελληνας γυμναστής, που έχει αναδειχθεί πέντε φορές πρωταθλητής Ευρώπης στο συγκεκριμένο όργανο (Πάτρα 2002, Λιουμπλιάνα 2004, Βόλος 2006, Μιλάνο 2009, Μπέρμιγχαμ 2010), πήρε αυτή τη φορά το χάλκινο μετάλλιο, καθώς βαθμολογήθηκε με 14,666, έναντι 14,833 του Κροάτη Μάριο Μόζνικ, που πήρε την πρώτη θέση, και 14,766 του Βρετανού Σαμ Ολντχαμ, ο οποίος ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Αυτό ήταν το όγδοο συνολικά μετάλλιο του Μάρα σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς έχει κατακτήσει ακόμη ένα ασημένιο (Λοζάνη 2008) και ένα χάλκινο (Μονπελιέ 2012) σε εννιά συμμετοχές σε τελικούς του μονόζυγου και στις συνολικά 11 παρουσίες του σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Σε δηλώσεις του ο 32χρονος Έλληνας γυμναστής, τόνισε: «Ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση, ήμουν σίγουρος για τον εαυτό μου και πίστευα ότι το πρόγραμμα θα έβγαινε όπως πρέπει. Έκανα κάποια λαθάκια που μου στέρησαν κάτι ακόμα καλύτερο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το μετάλλιο. Το ήθελα πολύ και μου ανεβάζει την ψυχολογία κατακόρυφα. Είναι μια επιτυχία που έρχεται μετά από μία περίοδο αδράνειας και μου δίνει μια μεγάλη ανάσα. Επιπλέον, ανεβάζει την συλλογή μου στα οκτώ ευρωπαϊκά μετάλλια. Αν δεν είμαι χαρούμενος μ’ ένα τέτοιο επίτευγμα, θα ήμουν πλεονέκτης. Η εμπειρία παίζει ρόλο, αλλά όταν όλοι οι αθλητές είναι εξίσου καλοί, παίζει ρόλο πόσο θέλει ο καθένας να αγωνιστεί και να βγάλει το πρόγραμμά του. Αυτό είναι πιο δυνατό από την εμπειρία. Εγώ το ήθελα πάρα πολύ και φάνηκε.Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Ράφτη, που με εμπιστεύεται τόσα χρόνια. Οκτώ μετάλλια στο μονόζυγο είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε μια τέτοια διοργάνωση. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας ανήκει στον προπονητή μου. Επίσης, ευχαριστώ τους ανθρώπους που με στηρίζουν και το χορηγό μου, που με βοηθά καθοριστικά στην προσπάθειά μου».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass