ΕΝΤΟΝΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέλει να παραμείνει ο Γκλέτος στον Δωτιέα

*ΔΕΝ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ * ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2012 3:04 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:39
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Στην κορυφή της πυραμίδας των πρωταθλητών ΕΠΣΛ θέλει να βρίσκεται και τη νέα χρονιά ο Σταύρος Γκλέτος. Σύμφωνα με τις τελευταίες συναντήσεις που έγιναν ο πρόεδρος του Δωτιέα εκδήλωσε την επιθυμία να συνεχίσει στη διοίκηση του συλλόγου-παρά κάποιες φήμες που ήθελαν να είχε παραιτηθεί- με στόχο η ομάδα να κάνει ανάλογη πορεία με την περσινή. Ήδη στη νέα διοίκηση συμφώνησε να βρίσκεται και ο Κώστας Τσανάς, ενώ σχετικά τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό σχήμα γίνονται έντονες ζυμώσεις αφού από αρκετά μέλη της απερχόμενης διοίκησης εκφράζονται ορισμένες ενστάσεις.
Όπως αποκάλυψε στην «Ε» ο Σταύρος Γκλέτος πρόθεσή του είναι ο Δωτιέας να έχει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής. Μάλιστα ακούστηκε το όνομα του Γιάννη Παπαγιάννη για τη θέση του προπονητή χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο και κάποια δυνατά ονόματα ποδοσφαιριστών.
Εκείνο που θα πρέπει να επισημανθεί είναι ότι οι στόχοι του Δωτιέα θα εξαρτηθούν από την στήριξη που θα υπάρξει προς την ομάδα και από το ποια πρόσωπα θα επανδρώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ουσιαστική στήριξη οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν στο νέο πρωτάθλημα με στόχο να κάνουν μια αξιοπρεπή παρουσία.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ
Κι ενώ στους πρωταθλητές ΕΠΣΛ το θέμα της συγκρότησης νέου Δ.Σ. οδεύει προς λύση, στο Μακρυχώρι το διοικητικό αδιέξοδο συνεχίζεται αφού ούτε κατά την τελευταία συγκέντρωση το βράδυ της Κυριακής σημειώθηκαν εξελίξεις. Το ζητούμενο για την απερχόμενη διοίκηση (η διετής θητεία της οποίας ολοκληρώθηκε) είναι να μπουν στο Δ.Σ. και νέα πρόσωπα με όρεξη για δουλειά.
«Θέλουμε να υπάρξει ενδιαφέρον από τον κόσμο κυρίως από νέα άτομα με όρεξη γιατί ο Αετός πρέπει να συνεχίσει σαν ομάδα να έχει δυναμική παρουσία» επισήμανε ο πρόεδρος Γιάννης Γκουτζαμάνης και κατέληξε:
«Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο και θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο τέλος θα βρεθεί λύση ειδάλλως ο κίνδυνος να πάει η ομάδα στο δήμο είναι ορατός».
Στην προχθεσινοβραδινή έκτακτη γενική συνέλευση το παρών έδωσαν και πρώην πρόεδροι του συλλόγου όπως οι κ. Λιούπας, Στάθης. Χατζής, Βλάγκας, Ζησόπουλος, Γεωργόπουλος οι οποίοι δήλωσαν τη στήριξή τους στην ομάδα.
Σε ό,τι αφορά στο θέμα του προπονητή-αφού βρεθεί λύση στο διοικητικό-τον πρώτο λόγο θα έχει ο Φεραίος Γιαννακός το έργο του οποίου έχει κριθεί ικανοποιητικό.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ
ΣΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ
Για τον Μαχητή Τερψιθέας το θέμα που βρίσκεται στην επικαιρότητα είναι η συγκρότηση του ρόστερ. Έτσι λοιπόν την ερχόμενη Πέμπτη στις 19.30 στο γήπεδο Τερψιθέας θα γίνει συγκέντρωση ποδοσφαιριστών στην οποία θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στη διαχείριση του ήδη υπάρχοντος έμψυχου υλικού καθώς έπονται οι μεταγραφικές κινήσεις. Οι στόχοι των «κυανολεύκων» για τη νέα χρονιά είναι υψηλοί και οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα πρέπει να ανταποκρίνονται σ’ αυτούς.
Ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα των Μανάκα (Μακρυχώρι), Τζιόλα (Δωτιέας), Σχοινά (Σμόλικας), Καπετάνιου (Ομορφοχώρι), Ιωαννίδη (Δαμασιακός), Γωργούλα (Αργυροπούλι), Κουρδή (Πυργετός), Μπαρούτα (Πυργετός), Φουσίκα (Μακρυχώρι) ωστόσο τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη συζήτηση της ερχόμενης Πέμπτης.
ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΟ-ΤΣΕΚΟΥΡΑ
Συζήτηση με το προπονητικό δίδυμο Μάνου-Τσεκούρα θα έχουν οι υπεύθυνοι της Δήμητρας Αγιάς. Ήδη οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν επαφές με τους Νάρη, Παπαντωνίου, Αράπη και Τσέτσιλα και μέχρι τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ληφθεί η οριστική απόφαση.
Στα μεταγραφικά μετά τον Σκιά που εντάχθηκε στο δυναμικό της Δήμητρας στο «στόχαστρο» του συλλόγου βρίσκεται και ο Πεζής.
 
  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν. ΠΕΤΡΩΤΟΥ
Λίγο μετά την παράδοση των κλειδιών των αποδυτηρίων στον Δημήτρη Αβραμούλη, ο απερχόμενος πρόεδρος του Κεραυνού Παραποτάμου Νίκος Πετρωτός εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση ευχαριστώντας όλους όσοι τον στήριξαν από οποιοδήποτε πόστο.
"Μετά την αποχώρησή μου από τη θέση του προέδρου του Κεραυνού Παραποτάμου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν και με εμπιστεύθηκαν για αυτήν τη θέση τα τελευταία τρία χρόνια θητείας μου.
Ειδικότερα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της διοίκησης που ήταν μαζί μου τα τρία αυτά χρόνια, τους ποδοσφαιριστές, του προπονητές αλλά και όλους τους φίλους, μέλη και χορηγούς που στήριξαν οικονομικά την αξιοπρεπή πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α' 1 ΕΠΣ Λάρισας.
Εύχομαι στη νέα διοίκηση με πρόεδρο, τον ηγέτη Δημήτρη Αβραμούλη να πετύχει τους στόχους τους οποίους έθεσε και διαβεβαιώ ότι θα έχουν την υποστήριξή μου σ' ότι επιθυμούν και μπορώ να προσφέρω.
Θα ήθελα ακόμη ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον Κώστα Μπακατσή για την άριστη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία δύο χρόνια, με αποκορύφωμα την παρουσία της ομάδας μας την περίοδο 2010 - 2011, για πρώτη φορά στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Λάρισας.
Η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του Κώστα με την ομάδα είναι η πρώτη μεγάλη μεταγραφή για τον Κεραυνό που σε συνεργασία με την προσθήκη κάποιων νέων ποδοσφαιριστών, θα έχει μια αξιοπρεπή πορεία στην
Α' 1 κατηγορία του Νομού μας την περίοδο 2012 - 2013".
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο Κ. ΜΠΑΚΑΤΣΗΣ
Τα σκήπτρα της τεχνικής ηγεσίας του Κεραυνού Παραποτάμου, παραμένουν στα χέρια του Κώστα Μπακατσή και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο προπονητής στον οποίο και οφείλεται η καλή πορεία του συλλόγου τα τελευταία 2 χρόνια με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ
Λάρισας το 2011, θα δώσει το παρών στον πάγκο του συλλόγου και τη νέα σεζόν ευελπιστώντας να φτάσει την ομάδα ακόμη ψηλότερα.
Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου:
"Ο Κεραυνός Παραποτάμου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας, Κώστα Μπακατσή για ακόμη ένα χρόνο".
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass