ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Ο Φοίνικας αλλάζει… φιλοσοφία

* ΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΣΑΡΗΣ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2012 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:39
Του Κ. Γκιάστα
Με ένα εντελώς καινούριο πρόσωπο τόσο αγωνιστικά αλλά όσο και διοικητικά θέλει να παρουσιαστεί στη νέα σεζόν της Γ’ Εθνικής (αν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικά) ο Φοίνικας. Ο λαρισινός σύλλογος που περιμένει να δει τι θα συμβεί με την τέταρτη επιλαχούσα θέση ανόδου στη Β’ Εθνική (η αλήθεια είναι πως είναι πολύ δύσκολο ωστόσο) αρχίζει και ετοιμάζεται για την καινούρια χρονια ανεξαρτήτως κατηγορίας. Οι αλλαγές θα επικεντρωθούν σε δύο σημεία. Μία στο αγωνιστικό πρόσωπο και μια στο διοικητικό.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα αποφασίστηκε αρχικά να γίνει πρόταση παραμονής στον τεχνικό Γρηγόρη Γιασάρη. Ο τεχνικός δέχθηκε την πρόταση αλλά έθεσε μερικούς όρους κάτω από τους οποίους θέλει να σχηματίσει την ομάδα όπως ο ίδιος θέλει (γιατί πέρυσι ήρθε στα μισά της σεζόν).
Στο μυαλό είναι να κάνει μια ανανέωση του ρόστερ σε μεγάλο βαθμό. Ακόμα ο αριθμός των παικτών που θα αποχωρήσουν δεν έχει γίνει γνωστός αν υπάρχουν και παίκτες που θα φύγουν από μόνοι τους για προσωπικούς λόγους. Πάντως εκεί που θα βασιστεί είναι στο συνδυασμό των νέων παικτών σε ηλικία με τους λίγους παλιούς αλλά έμπειρους και πολύτιμους αθλητές. Αυτό που ζήτησε είναι να αλλάξει η φιλοσοφία του συλλόγου και αυτό θα γίνει μέσα από τη σκληρή δουλειά. Άλλωστε και ο ίδιος γνωρίζει τι θα πει δουλειά. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΣΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ
Ο Γρηγόρης Γιασάρης αποτέλεσε σημαία της Ολύμπια σαν παίκτης καθώς αγωνιζόταν σε αυτήν από το 1982 ως το 2002. Πανηγύρισε τρεις ανόδους: 1992 (από Γ σε Β), 1996 (από Β σε Α2) και το 2002 (από την Α2 στην Α1). Ήταν μάλιστα αρχηγός των πορτοκαλί από το 1994.
Σαν προπονητής είχε ήδη αναλάβει τα τμήματα υποδομής της Ολύμπια από το 1992. Το 2002 ανέλαβε το παιδικό τμήμα του Περσέα με το οποίο κατέκτησε την έκτη θέση (Λόλας, Σαριμπαλίδης, Μπέλος, Νασίκας, Πιτσίλκας μερικοί παίκτες). Την ίδια χρονιά ήταν και βοηθός στην Ολύμπια και στην Α1 Εθνική, όπως και την επόμενη στην Α2 Εθνική δίπλα στον Αμπατζή και τον Μουρατίδη. Το 2004 ήταν στο παιδικό της Ολύμπια με την οποία κατέκτησε την 4η θέση στο πανελλήνιο (Καραβασάνης, Καλαμπούκας, Γεωργάκης, Παππάς, Μπόζαρλης μερικοί από τους παίκτες). Στα μέσα της περιόδου 2004 – 2005 αντικατέστησε τον Γιάννη Λαλάκη στην ΑΕΛ και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στους «βυσσινί» έμεινε και την επόμενη σεζόν.
Το 2008 ήταν συνεργάτης του Καλαφατάκη στην ΑΕΛ ΓΣ στην Α1 Εθνική κατηγορία. Από κει και μετά για τρία συνεχόμενα χρόνια ήταν στον πάγκο του Αίολου Τρικάλων. Την πρώτη χρονιά παρέμεινε, τη δεύτερη ανέβηκε στην Β’ Εθνική και την τρίτη παρέμεινε στη Β’ Εθνική. Μάλιστα τις δύο πρώτες σεζόν είχε και την καλύτερη άμυνα σε όλη την Ελλάδα.
ΤΕΛΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΛΙΩΤΗΣ
Στη διοίκηση τώρα ο Κώστας Βαλιώτης αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την προεδρία του συλλόγου αν και ανεπίσημα μέχρι στιγμής. Ο ίδιος αναφέρει πως θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα ίσως από κάποιο άλλο πόστο χωρίς τόσες πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις. Την κίνηση των νέων διοικητικών σύμφωνα με πληροφορίες θα την αναλάβει άνθρωπος που μέχρι στιγμής ήταν και μέλος της διοίκησης και πιο νεαρός σε ηλικία. Όλα αυτά όμως θα ξεκαθαρίσουν και επίσημα μέσα σε λίγες ημέρες όταν θα πραγματοποιηθεί σχετικό ΔΣ.
ΣΤΙΣ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε από την Ε.Ο.Κ. η γενική προκήρυξη των πρωταθλημάτων της νέας περιόδου. Σύμφωνα με αυτή το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής θα πρέπει να διεξαχθεί μεταξύ της 14/10/2012 και της 30/04/2013. Στις αλλαγές των νέων πρωταθλημάτων είναι η υποχρεωτική συμμετοχή στη δωδεκάδα 4 αθλητών μέχρι 22 ετών (γεννηθέντες το 1991 και νεότεροι).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass