ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ (18:30)

Ταξιδεύει για Ζάκυνθο ο Οικονόμος

* ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΛΕΝΒΑΪΤΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2012 22:56 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:39
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Δύσκολη αποστολή θα έχει αύριο ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος στη 2η αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου για τη Football League, θα παίξει στη Ζάκυνθο με την τοπική ομάδα (18:30) και έχει στόχο το θετικό αποτέλεσμα.
Αυτό που φοβάται περισσότερο ο τεχνικός των «Πρασίνων» Γιώργος Καλτέκης είναι την κούραση από το μακρινό το ταξίδι στο όμορφο νησί του Ιονίου και τη ζέστη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης Ζακύνθου-Νίκης Βόλου αναγκάσθηκε να διακόψει δυο-τρεις φορές το παιχνίδι, προκειμένου να δροσισθούν οι παίκτες καθώς η θερμοκρασία ξεπερνούσε την ώρα του αγώνα τους 38 βαθμούς Κελσίου.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης αναχωρεί λοιπόν σήμερα στις 7 το πρωί για την Ζάκυνθο και τα προβλήματα εντοπίζονται στους τιμωρημένους Οικονόμου (αποβλήθηκε στην προχθεσινή αναμέτρηση), Λενβάιτς (σ.σ. είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς), όπως επίσης και στον τραυματία Πούτα. Εκτός έμειναν οι επίσης τραυματίες Νούσιας, Κορομπίλιας που ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και ο Γασπαράτος. Την αποστολή η οποία θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο «Μπιτζάρο» στην τοποθεσία Καλαμάκι, απαρτίζουν οι παρακάτω 20 παίκτες: Πίτκας, Γκικούδης, Μπαχτσιβάνος, Καραγιάννης, Τσιανάκας, Πρικάκης, Φλώρος, Μπανούσης, Νικούλης, Κέρι, Παλάσκας, Βούλγαρης, Κουλτσάκης, Καράμπελας, Μπαλής, Παπαϊωάννου, Λιλοράρι, Γκαραγκούνης,, Παπακωνσταντίνου και Αγγελίνας.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Όσον αφορά στο προχθεσινό ματς Οικονόμου -Πανηλειακού που τελείωσε ισόπαλο 2-2, οι προπονητές και παίκτες των δυο ομάδων στις δηλώσεις τους επισήμαναν τα εξής:
 
R5 tsari synexeia
Σωτ. Αντωνίου(Πανηλειακού): «Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ένα πραγματικό ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες είναι ομάδες με μέταλλο. Το πλεονέκτημα ήταν στον Οικονόμο, που έπαιζε στη δική του έδρα. Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ ο Οικονόμος. Προσπαθήσαμε όσο γινόταν να είμαστε ανταγωνιστικοί και να έχουμε ρυθμό. Δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ. Ο παίκτης παραπάνω(μετά την αποβολή του παίκτη του Οικονόμου) μας έδωσε τη δυνατότητα να κρατήσουμε τη νίκη. Αλλά τελικά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα. Πήραμε ένα πόντο σε μια δύσκολη έδρα. Προχωράμε. Έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Συγχαρητήρια στον κ. Καλτέκη για την ομάδα του. Η Τσαριτσάνη έχει ένα γήπεδο στολίδι. Είμαι Λαρισαίος και μακάρι το Λαρισαϊκό ποδόσφαιρο να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης είναι φωτεινό παράδειγμα. Ξεκουραζόμαστε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Αν περάσουμε από τη Νέα Ιωνία, θα έχουμε ένα σοβαρό προβάδισμα. Ο Πανηλειακός είναι τεχνική ομάδα. Σύμφωνα με το ρόστερ, φαβορί είναι η ομάδα της Νίκης Βόλου. Θα είναι μεγάλη έκπληξη, αν η Νίκη Βόλου δεν ανέβει κατηγορία.
Γιώργος Καλτέκης(Οικονόμου Τσαριτσάνης): «Αυτό το γήπεδο δεν ευνοεί και εμάς. Η ομάδα αγωνίζεται καλύτερα σε μεγαλύτερα γήπεδα. Σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί, σύμφωνα με την απόδοση της χρονιάς συνολικά. Οι καιρικές συνθήκες είναι ακατάλληλες για ποδόσφαιρο. Καταφέραμε, έστω και με παίκτη λιγότερο, να γυρίσουμε το παιχνίδι. Τα 4 γκολ του αγώνα ήταν…παιδικά. Δεν ήταν γκολ με ενέργειες. Ξεκινάμε πάλι από το μηδέν, όπως ξεκινήσαμε. Θα πάμε στη Ζάκυνθο για ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, όπως κάναμε με τον Πανηλειακό που είναι ιστορική ομάδα. Όλες οι ομάδες δικαιούμαστε το 25% για την άνοδο. Ψάχνουμε αυτό τον καιρό να κρατήσουμε σε καλή κατάσταση τους παίκτες μας, να είναι φρέσκοι. Υπάρχει ψυχική και σωματική κούραση, μετά από ένα χρόνο συνεχούς προετοιμασίας και αγώνων. Κάποιοι ανεγκέφαλοι στα γραφεία…ίσως και χωρίς νάχουν παίξει ποδόσφαιρο ποτέ, μας βάζουν να παίξουμε αγώνες μπαράζ τέτοια εποχή».  
*Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησαν οι εξής:
Βαγγέλης Βαλαώρας(Πανηλειακός): Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Η ομάδα της Τσαριτσάνης δικαιούταν κάτι καλύτερο στο β΄ ημίχρονο, έδειξε πάθος και ψυχή και κατάφερε να μας ισοφαρίσει. Εμείς ήμασταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Οικονόμο στη συνέχεια.
Ζόραν Λεβνάϊτς(Οικονόμος): Μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε το εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία. Συνεχίζουμε. Καλή επιτυχία στην ομάδα του Πανηλειακού.  
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Οικονόμος Τσαριτσάνης Γιάννης Μπέης υποσχέθηκε προχθές το βράδυ στην ταβέρνα του Δημήτρη Δημούλα στους «Zvan Boys», ότι αν συγκεντρωθεί ένας αριθμός 40 περίπου ατόμων θα ναυλώσει πούλμαν για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανηλειακό στον Πύργο.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Η ΠΑΕ Οικονόμος Τσαριτσάνης και προσωπικά ο μεγαλομέτοχος κ. Γιάννης Τόλιος ευχαριστούν τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας για τις ευχές που απέστειλε στην ομάδα για καλή επιτυχία στα πλέι οφ ανόδου.
* Ο Ματθαίος Θωνιάτης και όχι ο Τομαράς όπως γράφτηκε ήταν ο σκόρερ του δευτέρου τέρματος του Πανηλειακού, ο οποίος θα αγωνιστεί αύριο στις 18:30 στο «Παντελής Μαγουλάς» με τη Νίκη Βόλου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass