Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Μια Χρυσούλα από… χρυσό

* ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2012 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:38
Του Κ. Γκιάστα
Αν μια αθλήτρια από τον νομό Λάρισάς δείχνει πως είναι σταθερά στις κορυφαίες θέσεις του αγωνισματός της τότε αυτή δεν είναι άλλη από την Χρυσούλα (Κρίστι για τους περισσότερους) Αναγνωστοπούλου. Η φαρσαλινή δισκοβόλος πριν από μερικές ημέρες κατάκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας στο ΟΑΚΑ για την κατηγορία γυναικών και μάλιστα με μεγάλη άνεση. Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που το πετύχαινε αυτό. Το έχει ξανακατακτήσει ενώ στις νέες – γυναίκες το έχει πάρει άλλες τέσσερις φορές. Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε το γεγονός πως πέρυσι κατάφερε να αναδειχθεί τέταρτη στην Ευρώπη, στην Οστράβα τότε γίνεται εύκολα κατανοητό πως μιλάμε για μια αθλήτρια με μεγάλες βλέψεις στον στίβο.
Την πετύχαμε στην Αθήνα όπου συνεχίζει τις προπονήσεις της για τον μεγάλο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου που θα γίνουν σε ένα μήνα περίπου:
-Κρίστι πιστεύεις πως έχεις ελπίδες για να πιάσεις το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου;
*Πιστεύω πως ναι. Έχει τις δυνατότητες να το πετύχω. Είμαι σε καλή φόρμα και αν μου δοθεί η ευκαιρία ξανά θα βάλω τα δυνατά μου. Το όριο είναι 59.50 και εγώ έχω ρεκόρ 56.64. Με λίγη προσπάθεια θα το πετύχω.
- Ωστόσο λιγόστεψαν οι ευκαιρίες από πλευράς αγώνων…
*Αυτό είναι αλήθεια. Προσπαθώ να κλείσω κάποιους αγώνες τώρα στο εξωτερικό και ελπίζω να το πετύχω. Θέλω να κυνηγήσω το όνειρό μου. Ελπίζω να γίνει αυτό μέχρι τις 8 Ιουλίου που λήγει και η διορία.
-Αλλιώς μετά ποια θα είναι η επόμενη σημαντική συνάντηση;
*Στις 21 και 22 Ιουλίου στην Ανδριανούπολη θα γίνει το Βαλκανικό πρωτάθλημα όπου και εκεί θέλω να τα πάω καλά. Είπαμε όμως ο μεγάλος μου στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.
-Αυτήν την περίοδο βρίσκεσαι στην Αθήνα. Προπονείσαι στον Άγιο Κοσμά με την προπονήτρια της ΑΕΚ την Βάσω Παναγιωτόπουλου αλλά τρέχεις για λογαριασμού της Φθία και δίνεις βαθμούς στον σύλλογο των Φαρσάλων. Εξήγησέ μας λίγο την κατάσταση αυτήν την περίοδο. 
*Τυπικά ανήκω στην Φθία αλλά ουσιαστικά στην ΑΕΚ στην οποία θα μεταγραφώ και τυπικά σε λίγες ημέρες. Βρισκόμαστε σε μια δικαστική διαδικασία η οποία θα τελειώσει μέσα στο μήνα ελπίζω. Αν γίνει αυτό θα γίνει και η μεταγραφή στην ΑΕΚ την οποία και θέλω.
-Ποιος είναι ο μεγαλύτερός σου αντίπαλος στα πρωταθλήματα;
*Είναι η έλλειψη ανταγωνισμού. Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς. Προσπαθώ πλέον να βρώ τρόπους για να γίνομαι και εγώ λίγο καλύτερη αλλά όταν δεν υπάρχει συνεχόμενος ανταγωνισμός τότε δεν υπάρχουν καλά αποτελέσματα.
- Και τι σκέφτεσαι να κάνεις;
*Σκέφτομαι να επισκεφτώ ένα κέντρο ρίψεων στη Γερμανία. Εκεί θα υπάρχει αποκλειστική προπόνηση με καλό ανταγωνισμό και σωστές βάσεις. Αυτό σε πρώτη φάση. Μετά βλέπουμε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass