ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Προβληματισμένος ο Βασίλης Μπρέζας

*ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ * ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2012 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:37
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Απογοήτευση και πικρία είναι τα συναισθήματα που διακατέχουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ Τύρναβος 2005 κ. Βασίλη Μπρέζα, μετά τα όσα συνέβησαν σε βάρος της ομάδας πριν το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου που δεν έγινε ποτέ, αλλά και αυτά που ακολούθησαν στις αίθουσες των δικαστηρίων.
Ο πετυχημένος επιχειρηματίας είναι έντονα προβληματισμένος καθώς έχει δημιουργήσει με τους συνεργάτες μια ομάδα νοικοκυρεμένη με αξιόλογους και νεαρούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, όμως είδε να τιμωρείται ο Τύρναβος στο ματς με τον Γάζωρο ενώ δέχθηκε επίθεση η αποστολή.
Μάλιστα στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, αναφέρονταν τα εξής: «Θεωρούμε ηθικά και νομικά απαράδεκτο να δικαιώνονται οι εντεταλμένοι τραμπούκοι του Εθνικού Γαζώρου και να τιμωρείται η αποστολή της ομάδας μας, γιατί αδυνατούσε «να παίξει μπάλα» όταν πλήθος παικτών της βρίσκονταν δαρμένοι στο Νοσοκομείο! Η συγκεκριμένη απόφαση δημιουργεί επικίνδυνο προηγούμενο κι ανοίγει μια τεράστια πόρτα, η οποία οδηγεί με ασφάλεια στον γκρεμό τόσο το ποδοσφαιρικό ήθος, όσο και τα ίδια τα πρωταθλήματα όλων των βαθμίδων».
Τα λόγια λοιπόν είναι περιττά και σήμερα ο κ. Μπρέζας έχει καλέσει σε διοικητικό συμβούλιο τα μέλη της ΠΑΕ, όπου αναμένεται ότι θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.
Τίποτα δεν αποκλείεται και κανείς δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει στον προεδρικό θώκο και τον διαδεχθεί κάποιος άλλος στην θέση του.
Σε χθεσινή επικοινωνία που είχαμε μας είπε ότι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο και όποιες αποφάσεις παρθούν θα είναι για το καλό της ομάδας.
Έτσι χρειάζεται οι φίλαθλοι να κάνουν λίγη υπομονή ακόμη και θα δούμε αν επαληθευθούν τα σενάρια περί αποχώρησής του, που θα δρομολογήσουν μια σειρά εξελίξεων στην ΠΑΕ.
Σίγουρα μια πιθανή αποχώρηση του κ. Μπρέζα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα είναι μεγάλο πλήγμα όχι μόνο για το τυρναβίτικο αλλά γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο εν λόγω παράγοντας έχει τεράστια προσφορά από την ημέρα που ανέλαβε και πάνω σε υγιείς βάσεις «έκτισε» ένα γερό οικοδόμημα, που έκανε υπερήφανο τον Τύρναβο.
Χρειάζεται λοιπόν να συνεχίσει όσο δικαιολογημένη και αν είναι η πικρία του, ώστε η ομάδα να προσπαθήσει αξιοπρεπώς και την καινούργια περίοδο, για να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass