ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΟ 3ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΟΑΛ

Η ώρα των τελικών

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2012 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:37
 Το 3ο Πανθεσσαλικό Τουρνουά τένις Βετεράνων, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρισας (ΟΑΛ), στις εγκαταστάσεις του, στο 5ο χλμ. Λάρισας – Φαλάνης, βαδίζει προς το τέλος. Ήδη μετά από μια σειρά σημαντικών αγώνων, τα φαβορί προχώρησαν, κάτι άλλωστε το οποίο συμβαίνει συνήθως στο τένις.
Γενικά μέχρι σήμερα, διεξήχθη ένα πολύ ωραίο τουρνουά, στο οποίο παίχθηκε θαυμάσιο τένις, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη τη Θεσσαλία, και με τους φιλάθλους να γεμίζουν τις κερκίδες.
Οι αγώνες όμως που προκάλεσαν το μεγάλο ενδιαφέρον των θεατών ήταν εκείνοι στους οποίους συμμετείχε το ωραίο φύλο, είτε ήταν μονά γυναικών, είτε διπλά (για πρώτη φορά στο τουρνουά), είτε μικτά.
Το μόνο μελανό σημείο στο τουρνουά ήταν οι τακτικές βροχοπτώσεις, ιδιαίτερα κατά το πρώτο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να έχουμε αρκετές διακοπές και αναβολές αγώνων, κάτι βέβαια που παρατηρείται και στα μεγάλα διεθνή τουρνουά.
Όσον αφορά τώρα στο αγωνιστικό μέρος του τουρνουά, η κατάσταση έχει ως εξής:
Στα διπλά ανδρών, στην ημιτελική φάση θα αναμετρηθούνε σήμερα Τρίτη και ώρα 18:30 τα πολύ δυνατά ζευγάρια, Σούκος – Χολέβας και Μισδραχής – Μπουραζάνας Κ., και μεθαύριο Πέμπτη, την ίδια ώρα οι Βολιώτες Παπαργύρης – Αλεξόπουλος και οι Βάλαρης – Κουτσικόπουλος. Οι νικητές των δύο αναμετρήσεων θα παίξουν στον μεγάλο τελικό.
Στα μονά ανδρών άνω των 45 ετών, στον τελικό θα αναμετρηθούν ο πολυνίκης Γκόλτσιος με τον Μελαχροινό από τον Βόλο. Ένας τελικός που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, και να αναφέρουμε ότι ο πρώτος ήταν και ο περυσινός νικητής της κατηγορίας.
Στα μονά ανδρών ηλικίας από 30 έως 45, στην ημιτελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί ταυτόχρονα αύριο Τετάρτη και ώρα 18:30, θα αναμετρηθούν ο Ποντίκας με τον Στιβαχτή (από τον Βόλο), και ο Κουτσικόπουλος με τον Ψαρόμπα, επίσης από τον Βόλο.
Στην ημιτελική φάση των μικτών (ανδρών – γυναικών), θα έχουμε τις αναμετρήσεις μεταξύ των περυσινών νικητών Μόκα – Πρασσάς, ενάντια στο επίσης δυνατό ζευγάρι Πανταζή – Μπέλτσιος.
Στον άλλο ημιτελικό θα έχουμε το ζευγάρι Καραχάλιου – Μισδραχής ενάντια στους Κουκουλιάφκα – Μάτσακας τζούνιορ.
Στα μονά γυναικών, έχουμε την αναμέτρηση μεταξύ της περυσινής νικήτριας Μόκα με την Σεκαρά και της Καραχάλιου με την Καπογεωργίου, ενώ στο κάτω μέρος του ταμπλό πέρασε η Νάστα και περιμένει να αντιμετωπίσει την νικήτρια του αγώνα Χατζηνίκου – Πανταζή. Τέλος στην κατηγορία διπλού γυναικών, που γίνεται για πρώτη φορά στην ημιτελική φάση, εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη έκανε το ζευγάρι Νάστα – Χατζηνίκου, που επιβλήθηκε των Μάντζαρη – Καραγιάννη και περιμένουν τις νικήτριες από την αναμέτρηση Ζαγάρα – Καπογεωργίου εναντίον των κοριτσιών από την Ελασσόνα Γάτσα-Καλογιάννη.
Στο πάνω μέρος του ταμπλό και για μια θέση στον τελικό θα έχουμε μια αμφίρροπη αναμέτρηση όπου οι Μόκα - Παπαστεργίου, θα αντιμετωπίσουν τις Γιαννούκα – Κουκουλιάφκα.
Τέλος να ενημερώσουμε ότι όσοι θέλουν να μάθουν ή να βελτιώσουν το άθλημα του τένις , στον ΟΑΛ βρίσκεται ο γνωστός και έμπειρος προπονητής Βαλιώτης Δημήτρης, τηλ. ομίλου 2410 591693.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass