«Καθάρισε» στο πρώτο μέρος ο Οικονόμος

Δημοσίευση: 20 Απρ 2015 3:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:11

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Χωρίς να φορτσάρει ο  Οικονόμος Τσαριτσάνης και επιδιώκοντας  την ουσία, κέρδισε χθες στο «Γιώργος Μητσιμπόνας» τον μαχητικό  Βατανιακό,  με σκορ 2-0.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και στον 2ο όμιλο όπου έχουμε το λαρισινό ενδιαφέρον,  οι «Πράσινοι» σχεδόν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και μόνο αν χάσουν όλα τα ματς μέχρι το τέλος, θα κινδυνεύσουν με υποβιβασμό.

Στην χθεσινή αναμέτρηση οι παίκτες του Κώστα Κατσάρα φάνηκαν αγχωμένοι και νευρικοί στα πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης, καθώς δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων.

Οι Κατερινιώτες παρότι έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία, εν τούτοις δεν παραδίδουν εύκολα τα όπλα και πρέπει να προσέξουν  ιδιαίτερα  την ερχόμενη Κυριακή οι παίκτες του Δωτιέα Αγιάς, για να πάρουν το «τρίποντο» της σωτηρίας.

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης κατάφερε μέσα σε ένα πεντάλεπτο και  πριν οι ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, να πετύχει δυο γκολ με τους Χάμο(38΄) και Καραγκούνη(42΄), «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες  για να διευρύνουν τη νίκη τους, με αποκορύφωμα ένα χαμένο πέναλτι του  Τόλιου στο 81΄της αναμέτρησης.

Η ουσία είναι ότι ο Οικονόμος κατέκτησε τους τρεις βαθμούς και αν κερδίσει την ερχόμενη Κυριακή που υποδέχεται στην έδρα του τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, τότε θα είναι 100% βέβαιος ότι παραμένει στην κατηγορία.

Περίπου 150 φίλαθλοι βρέθηκαν στο «Γιώργος Μητσιμπόνας» και στο τέλος χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για το νικηφόρο αποτέλεσμα που κατέκτησαν.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ(Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Ηλ.  Καραγιάννης, Καρακώστας, Μάντζιος, Κουμπόυρας, Μπαλής(68΄Σενκάι), Νάνος, Αγρόδημος(80΄Σακοράφας), Κουλτσιάκης, Καραγκούνης(60΄Τόλιος), Χάμος.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ(Τάσος Ιωαννίδης): Τζήμας, Γιώργος Παναγιωτίδης, Καραγιάννης, Αθαν.Καρτσαμπάς(46΄Σκούρτι), Κατσιούλας(46΄Πιρίτσιους), Κατσιούλας, Αλεξ.Καρτσαμπάς, Λαζαρίδης, Τοπάλλι, Γεωγραντάς, Ποτουρίδης, Μυλιόρδας(46΄Σάββας Παναγιωτίδης).

*Γούρι έφερε στην ομάδα του Οικονόμου ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, που παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον αντιδήμαρχο Αστέριο Στούπα.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass