Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δυσάρεστη έκπληξη για τον Τύρναβο

* ΚΑΤΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ ΜΕ 3-0

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2012 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:33
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Στην Football League και μάλιστα ως πρωταθλητής από την τρίτη τη τάξει κατηγορία, ανεβαίνει ο Εθνικός Γαζώρου καθώς η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή εκδίκασε υπέρ του την υπόθεση της καταγγελίας του Τύρναβου για το μεταξύ τους παιχνίδι.
Μια απόφαση που αναμφισβήτητα αποτέλεσε δυσάρεστη έκπληξη για την ομάδα του Τύρναβου 2005 η οποία κατέφυγε στην αρμόδια αρχή καταγγέλλοντας επίθεση στο πούλμαν της πριν το μεταξύ τους παιχνίδι στο στάδιο των Σερρών, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μελών της αποστολής και τη μεταφορά τους στο Νοσοκομείο. Η ομάδα εντέλει δεν κατέβηκε στο ματς αλλά η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League 2 αποφάσισε ότι δεν υπήρχε υπαιτιότητα από την πλευρά του Εθνικού Γαζώρου, παρά την κοινή πεποίθηση των φιλάθλων και παραγόντων ότι θα τιμωρηθεί το σωματείο των Σερρών, κάτι που τελικά δεν έγινε.
Έτσι κατακύρωσε το ματς υπέρ του με σκορ 3-0 και τον έστειλε ως πρωταθλητή (σ.σ έφτασε τους 43 βαθμούς με την νίκη) στην Football League.
Η απόφαση ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα, στον Τύρναβο κάνουν λόγο για μια πολύ άδικη απόφαση και πιθανότατα θα ασκηθεί έφεση στην Δευτεροβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή. Στην απόφαση αναφέρονται τα εξής:«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ συνεκδίκαζει τις καταγγελίες των ομάδων ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ και ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ.
Απορρίπτει ότι κρίθηκε απορριπτέο. Κατακυρώνει τον μη διεξαχθέντα αγώνα με τέρματα 3-0 υπέρ της ανυπαίτιας ομάδας ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ (μη τέλεση αγώνα την 20-5-2012)».
*Μετά από αυτή την απόφαση ο Εθνικός Γαζώρου ως πρωταθλητής ανεβαίνει απευθείας στη Β’ Εθνική με 43 βαθμούς και στα μπαράζ της ανόδου πάνε η Νίκη Βόλου (40) και Οικονόμος (39).
*Να σημειώσουμε ότι εκκρεμεί και η απόφαση για την έφεση που έκανε ο Απόλλων Καλαμαριάς διεκδικώντας τους δυο βαθμούς που έχασε στα χαρτιά από τον Αετό Σκύδρας (1-1 έληξε η αναμέτρηση), λόγω οφειλών της ομάδας της Πέλλας. Ως γνωστόν, σε πρώτο βαθμό οι Σκυδραίοι είχαν δικαιωθεί, ενώ η εκδίκαση της έφεσης πήρε και δεύτερη αναβολή για τους Πόντιους για την ερχόμενη Τετάρτη 13 Μαΐου.
Σε περίπτωση που δικαιωθεί η Καλαμαριά, τότε στα μπαράζ της ανόδου θα παίξουν η Νίκη Βόλου και η Καλαμαριά.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass