ΕΑΛ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον ίδιο όμιλο και με… ίδιους προπονητές

* ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΠΝΑΚΑΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2012 3:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:32
Του Κ. Γκιάστα
Στον ίδιο όμιλο και με ίδιους προπονητές θα συνεχίσουν για τη νέα αγωνιστική σεζόν οι τρεις ομάδες του νομού Λάρισας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας του γυναικείου βόλεϊ. ΕΑΛ, Φιλαθλητικός και Ελασσόνα θα βρεθούν στον τρίτο όμιλο του πρωταθλήματος αντίθετα με πέρυσι που ήταν στο δεύτερο και τρίτο αντίστοιχα.
Ο Πέτρος Πνάκας συμφώνησε με την ΕΑΛ, ο Βασίλης Παπαδημητρίου με τον Φιλαθλητικό και ο Βάιος Παναγιώτου με την Ελασσόνα.
Στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών για την περίοδο 2012-2013, το οποίο θα διεξαχθεί σε τρεις ομίλους. Την άνοδο στην Α1 Γυναικών θα λάβουν οι τρεις πρωταθλητές.
Από τον 1ο όμιλο που θα αποτελείται από 10 ομάδες (6 από Αττική, ΑΟ Ακρίτας Καλαμάτας, Γ.Σ. Λαμία, ΑΟΝ Πανναξιακός και Νηρέας Χίου), στα τοπικά θα υποβιβαστούν οι δύο τελευταίες.
Από τον 2ο όμιλο που θα αποτελείται από 11 ομάδες (9 από Αττική, ΣΦΠ Χανίων, ΓΑΣ Μεσσαράς), στα τοπικά θα υποβιβαστούν οι τρεις τελευταίες.
Από τον 3ο όμιλο που θα αποτελείται από 13 ομάδες (ΕΟ Σταυρούπολη, Α.Σ. Άρης, ΕΣΟΠ Επίκουρος, ΜΑΣ Νέα Γενιά, ΑΠΣ Αίας, Γ.Σ.Γ. Νίκη Αλεξανδρούπολης, ΣΦΒ Ερμής, ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος, ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων, ΦΣ Αρίων, ΓΣ Ένωση Ελασσόνας, ΕΑΛ, Φιλαθλητικός) στα τοπικά θα υποβιβαστούν οι τέσσερις τελευταίες.
Οι ομάδες της Αττικής που θα τοποθετηθούν στον 1ο και 2ο όμιλο, κατόπιν κλήρωσης που θα γίνει στις αρχές Ιουνίου είναι οι εξής: ΑΓΣ Άρτεμις, ΓΣ Πανιώνιος, ΓΣ Πανελλήνιος, ΓΣ Κερατέας, Ζηρίνειος ΑΟΝ, ΑΣ Ιωνικός, ΑΕ Αγίας Παρασκευής, ΑΣ Ηλυσιακός, Ένωση Βύρωνα, ΑΠΣ Ακαδημία Βόλεί Φιλία, ΑΣΠ Ίωνες, ΑΣΠ Θέτις, ΓΣ Αστέρας Αγίου Δημητρίου, ΑΟΦ Πορφύρας, ΓΣ Ηλιούπολης.
Στο σύνολο υποβιβάζονται 9, ενώ ανεβαίνουν 11, δηλαδή οι 10 πρωταθλητές των Περιφερειών και ο νικητής του Ειδικού τουρνουά ανόδου.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Σχετικά με τη διαιτησία και έπειτα από αίτημα της ΚΕΔ για αναπροσαρμογή των πινάκων διαιτησίας, το Δ.Σ. αποφάσισε τον αριθμό των 30 διαιτητών για την Α1 ανδρών, 60 για την Α2 Ανδρών και 60 για την Α2 Γυναικών. Οι λίστες των ονομάτων θα γίνουν γνωστές μέχρι τον προσεχή Σεπτέμβριο.
Τέλος όσον αφορά στις μεταγραφές εγκρίθηκε η εγκύκλιος. Η περίοδος θα διαρκέσει από τις 10 Ιουλίου 2012 έως τις 10 Αυγούστου 2012, ενώ θα ισχύσει ειδική περίοδος για τις μετοικίσεις.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass