ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Στον «πάγο» Φλεριβάλ και Ρίστοβιτς

* Η τιμωρία της έδρας «πάγωσε» τις συζητήσεις για το Ael Fc Arena

Δημοσίευση: 19 Απρ 2015 13:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:11

 

Του Σωτ. Κέλλα

«Ορισμένοι δείχνουν ότι δεν έχουν καταλάβει ότι παίζουν στην ΑΕΛ. Και το σίγουρο είναι και το λέω με κάθε ειλικρίνεια πως δεν πρόκειται να τους ξαναχρησιμοποιήσω, ούτε σε φιλικό!». Αυτές ήταν οι δηλώσεις του τεχνικού Σούλη Παπαδόπουλου μετά το τέλος του φιλικού αγώνα στο Αιγίνιο με αντίπαλο τον Αιγινιακό που έχασε με το βαρύ 4-1.

Η λαρισινή ομάδα για μια αγωνιστική ώρα είχε μια πολύ καλή εικόνα αλλά μόλις άρχισε τις αλλαγές επήλθε αγωνιστική κατάρρευση. Και ο προπονητής δεν άντεξε αφού βλέπει ότι ορισμένοι παίκτες ή δεν δουλεύουν καλά ή δείχνουν αδιάφοροι γι’ αυτό μάλλον δεν θα τους υπολογίζει καθόλου στη διάρκεια των πλέι οφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο που θα μπούνε στον… «πάγο» είναι ο Φλεριβάλ με τον Ρίστοβιτς που δύσκολο θα χρησιμοποιηθούν από τον Σούλη Παπαδόπουλο, καθώς μέχρι τώρα η απόδοσή τους δεν έχει ικανοποιήσει κανέναν.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο προπονητής για να δυναμώσει τις προπονήσεις αρχίζει και επιλέγει παίκτες από την ομάδα νέων. Ήδη ένας παίκτης έχει ενσωματωθεί και θα ακολουθήσουν τρεις ακόμα σε μια προσπάθεια να γίνει πιο δυνατή η ομάδα. Άλλωστε η ομάδα νέων θα πρέπει να αποτελέσει κάποια στιγμή βάση για την ΑΕΛ ώστε να μην φέρνει γυρολόγους δαπανώντας υπερβολικά χρήματα (μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι πληρώνονται και ενοίκια σπιτιού αλλά και διατροφή).

Η ΤΙΜΩΡΙΑ

Το σενάριο τιμωρίας της έδρας της ΑΕΛ που κύκλοι της ομάδας διευκρίνιζαν ότι έχουν νομικά επιχειρήματα για να παίξει η ομάδα με φιλάθλους και στα τρία παιχνίδια των πλέι οφ έχει «παγώσει» κάθε εξέλιξη για να χρησιμοποιηθεί το Ael Fc Arena ως έδρα για τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Φυσιολογικό αφού η διαπραγμάτευση από τα πέντε παιχνίδια πηγαίνει στα τέσσερα ενώ υπάρχει κίνδυνος μια ήττα στον πρώτο αγώνα εντός έδρας(που η ομάδα θα παίξει χωρίς φιλάθλους) να μεταβάλει την αγωνιστική παρουσία της ομάδας από ουσιαστική σε τυπική.

Πολλά λοιπόν για την έδρα θα εξαρτηθούν από την κλήρωση, από το γεγονός αν η ομάδα παίξει με φιλάθλους στον πρώτο εντός έδρας αγώνα και τα αποτελέσματα που θα φέρει στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Αν η διαφορά από ΑΕΚ και Ηρακλή αυξηθεί τότε δεν θα υπάρχει κανένα ενδιαφέρον…

Η ημερομηνία της κλήρωσης δείχνει να είναι η ερχόμενη Τρίτη, ενώ τα παιχνίδια γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια απ’ όλες τις ομάδες να ξεκινήσουν στις 26 Απριλίου. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει τότε θα παίζουν δυο αγώνες τη βδομάδα με πολλούς κινδύνους τραυματισμού αλλά παράλληλα θα υπάρχει και πτώση του ενδιαφέροντος μεσοβδόμαδα.

Ο προγραμματισμός μετά την καθυστέρηση που υπάρχει περιλαμβάνει πλέον δύο εμβόλιμες αγωνιστικές αν ξεκινήσουν στις 26 Απριλίου ή τρεις αν ξεκινήσουν στις 3 Μαΐου, ενώ έχει αποφασιστεί τα παιχνίδια των πλέι οφ να γίνονται όλα την ίδια ημέρα και ώρα και να έχουν τηλεοπτική κάλυψη και να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015. Τέλος θυμίζουμε ότι το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα ξεκινάει στις 22-23 Αυγούστου 2015.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass